2777
2789
عنوان

اسکرین شات من و خواهرشوهرمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 31 پست
اینا خانواده خاله زنکی هستن اخه نمیشناسی اینارو  تا رابطه ها خوب بشه شروع میکنن پشت هم ک اون چ ...

اینا رو میدونستی و رفتی هر چی بینتونه بهشون گفتی؟؟

نمیخوام شماتت کنم دیگه گفتی و گذشته.ولی اژ این به بعد هیچی هیچیییییی نگو

Kiziim
چرا میگی؟؟دشمن شاد کنی؟؟همیشه جلو خانواده شوهر ،با شوهرت خوب باش و نشون بده میمیرین برای همدیگه.بد ش ...

میدونی چرا گفتم؟ 

۵ ساله جلوی من میگن شوهرت خیلی خوبه 

شوهرتو حلوا حلوا کن 

قدرشو بااااااید بدونی یا اینکه میگن میثم خوبه زنش بدهتو باشی دست همچین مردی رو 

رو نمیکنی؟

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ۵ساله کتک خوردم و دم نزدم همیشه گفتم پسرشون خوبه دیگه نمیدونستم چیکار کنم پناه بردم ب اونا

حداقل به کسی به جز پدرومادرش می گفتی چمیدونم مشاور چیزی من یبار اتفاقی یه حرفی زدم البته خیلی مهم نبود و دعوا نداشتیم  درحالیکه ۹۹درصد مقصر شوهرم بود مادرشوهرم فوری طرف شوهرمو گرفت حتی اگه مقصرهمسرم باشه پشت دستموداغ کردم دیگه هیچ حرفی پیشش نزنم 

👍👍👍 بیشتر از اینکه ب شوهرم زنگ زد لجم گرفت 

این برات درسی بشه که نزاری از جیک و پوک زندگیت سردربیارن 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
اینا رو میدونستی و رفتی هر چی بینتونه بهشون گفتی؟؟ نمیخوام شماتت کنم دیگه گفتی و گذشته.ولی اژ این ب ...

بنظرت مادرشوهرمو دیدم بهش بگم از دعوای من و شوهرم هیچی ب جاریام نگه ؟

بنظرت مادرشوهرمو دیدم بهش بگم از دعوای من و شوهرم هیچی ب جاریام نگه ؟

آره بهش بگو من حتی پیش مامانم درد ودل نکردم نمیخوام با شوهرم لج بشن وفقط پیش شما درد ودل کردم بگو دوست دارم پیش خودت بمونه

میدونی چرا گفتم؟  ۵ ساله جلوی من میگن شوهرت خیلی خوبه  شوهرتو حلوا حلوا کن  قدرشو ...

من باشم میگم انشا الله یه همچین شوهر خوبی گیر عزیزانتان بیاد اونا فکر میکنن شما دعا شون کردی ولی بعدا میفهمن که نفرین بوده 🥴🙄😊😜

آخخخخ کاش ب این درک و شعور برسم

اصلافکرکن وجودندارن.ارتباطتوتاحدممکن کم کن.حتی توذهنتم بهشون فکرنکن.اینم بدون وقتی بدونن شوهرت باتوخوب نیست خوشحال میشن .پس حتی وقتی کدورتی هست بینتون خودتونو خوب وخوش جلوه بدید.

من یکساله پدرشوهرموندیدم.الانم چهارماهه باردارم شوهرم میگه بهشون نمیگیم تاوقتیکه اتفاقی ببیننت وبفهمن

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
آره بهش بگو من حتی پیش مامانم درد ودل نکردم نمیخوام با شوهرم لج بشن وفقط پیش شما درد ودل کردم بگو دو ...

👍👍👍ممنون

اینا خانواده خاله زنکی هستن اخه نمیشناسی اینارو  تا رابطه ها خوب بشه شروع میکنن پشت هم ک اون چ ...

خب دیگه عزیزم ادمای قابل اعتمادی نیستن من مادرشوهرم ازجاریم وخونوادش عصبانی بود اومد کلی بدشو گفت منم دیدم داره غیبت میکنه پاشدم رفتم آشپزخونه و سکوت کردم هیچی نگفتم درحالیکه همین جاریم که مادرشوهرم پشت سرش غیبتشو میکرد کلا آدم دورو ودوبهم زنیه چقد پشت سر منم بد گفته حتی الکی از خودش حرف درمیاره ازجانب من تحویل اینو واون میده اما من خودمو کشیدم کنار و اصلا خودمو درگیر مسایل خاله زنکی نمیکنم چون میدونم مادرشوهرم حتی پشت سر منم حرف میزنه کلا خودمو درگیرنمیکنم و برام مهم نیست واما شما  ای کاش بتونی جور دیگه ای مشکلت رو حل کنی نه بادردل کردن پیش خانواده همسرچون اینجوری بدتر مشکلاتت بیشتر میشه  

من باشم میگم انشا الله یه همچین شوهر خوبی گیر عزیزانتان بیاد اونا فکر میکنن شما دعا شون کردی ولی بعد ...

یبار میگم

خب دیگه عزیزم ادمای قابل اعتمادی نیستن من مادرشوهرم ازجاریم وخونوادش عصبانی بود اومد کلی بدشو گفت من ...

درخواست میدم بهت

یبار میگم

ولش کن بسپارشون به خدا 

ولی رابطه با شوهرت و خوب کن قلقلش و پیدا کن با زبون ببخشید خ ر ش کن ،مردا دلشون میخواد تاییدشون کنی  مثل ما زنها پیچیده نیستن با قربون صدقه حرف تو بزن 

موفق باشی