2777
2789
توش چیا میریزی؟

پیاز رو خورد میکنم مرع رو میخوابونم روش نمک و فلفل و کمی زرد چوبه میریزم زیرش رو کم میکنم خود مرغ اب میانداره و با آب خودش میپزه تا جایی ک مرع بپزه و پیاز های زیرشم سرخ شن ،اگ قارچ داشته باشم جدا تفت میدم میارم سر سفره هر کی خواست بریزه تو ساندویجش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز رو خورد میکنم مرع رو میخوابونم روش نمک و فلفل و کمی زرد چوبه میریزم زیرش رو کم میکنم خود مرغ اب ...

😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
امشب درست کن خوشمزه است💝😍

امشب مهمونم ولی ایشالا

بنظر خوشمزه میاد😊

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه بابا ما ظهر مهمون داشتیم کلی کمکش کردم. شامم یا داریم یا خودم میپزم

خوش بحال شماهایی که می تونید برید آشپزخونه . پدر من الکلیه اکثر اوقات تو حال خودش نیست و فحش می ده و میره رو اعصاب واسه اینکه نبینمش و صداشو نشنوم کمتر می رم پایین تو آشپزخونه . خیلی بده نتونی کاری که دوست داری رو انجام بدی 

با خدا باش و پادشاهی کن