2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 398854 بازدید | 2284 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باز صورتم ریخته بیرون جوش نه شبیع جوش یعنی قرمز میشه پوستم زیرپوستی چیکارکنم؟ 

گلم من نمیدونم تو اون دورانیم که یکم صورتم خوب شده یا اینکه واقعا چیزی اثر کرده.من الان اینوفولیک رو موقت قطع کردم یعد چند روزی میشه و ازصابون زرچوبه ان جی دارم به صورتم میزنم احساس میکنم بهترشده،قیمت صابونش زیاد نیست ۱۵ تومنه میتونی امتحان کنی شایدجواب داد.البته میگن دقت کنید اصل باشه

گلم من نمیدونم تو اون دورانیم که یکم صورتم خوب شده یا اینکه واقعا چیزی اثر کرده.من الان اینوفولیک رو ...

نمیدونم من خیلی رعایت میکنم

جوش نبستا انگار اگزما اینا باشه زیر پوسته و قرمز

دیگ حالا سفارش دادم صد افتابو ابرسانو فوم شستشو بیاد برام شاید بهتر بشم

وقتایی که صورتمو در هفته لایه مردشو برمیدارم خیلی سبک میشمو قرمزیم کمتر

شاید بلد نیستم روتین رعایت کنم که اینجوری میشه صورتم

اصلا دیگ رد دادم 😂

نمیدونم من خیلی رعایت میکنم جوش نبستا انگار اگزما اینا باشه زیر پوسته و قرمز دیگ حالا سفارش دادم ص ...

اول باژل یافوم بشور،بعدتونربزن کامل پوستت تمیزبشه

بعداسکراب بزن سعی کن این کاروشب انجام بدی تادرمرض نوروآفتاب نباشه،توحموم بهتره بخورحموم منافذصورتتوبازمیکنه قشنگ

بعدش که ازحمام اومدی ماسک بذار،بعدش بشورآبرسان بزن یاکرم شب وکرم دورچشم

ایناصورتتوبهترمیکنه امابه مرور

نمیدونم من خیلی رعایت میکنم جوش نبستا انگار اگزما اینا باشه زیر پوسته و قرمز دیگ حالا سفارش دادم ص ...

والا من خودم خسته شده از دست این جوشا.بچه ها شماهم نامنظم پریود میشید؟درطول درمان پریودیاتون چطور بوده؟من قبلا هم پریودیام همینجور نامنظم بود تازه قبلا چندماه پریودنمیشدم ولی الان یکماه درمیان میشم یا بعضی وقتا هرماه.من حتی تاریخ دقیق پریودیامو نمیدونم چون هیچ وقت منظم نیستن نمیدونم دیگه چکارکنم

اول باژل یافوم بشور،بعدتونربزن کامل پوستت تمیزبشه بعداسکراب بزن سعی کن این کاروشب انجام بدی تادرمرض ...

اره منم همین کارارو میکنم جز تونر چون میگن برای پوستایی که حساسن استفاده نشه

ولی این وضع همینجوریه

والا من خودم خسته شده از دست این جوشا.بچه ها شماهم نامنظم پریود میشید؟درطول درمان پریودیاتون چطور بو ...

من پریودیام کلا مرتب بود شاید یکی دوروز ایم طرف اون طرف میشد ولی خیلی درد داشتم مثلا از ۷ روز قبلش دردام شروع میششد تا پریود بشم

من نمیدونم چرا اوصاع اوکی نمیشه

داروهامم داره تموم میشه باید دوباره بخورم؟

سلام الیزابت عزیز، من تنبلی تخمدان دارن،و دو دوره هم هست لتروزل میخورم برای بارداری ک هنوز منتظرم.&n ...

سلام پولک جان عزیزن همه مکمل هایی که استفاده میکنی خیلی خوبن بنظرم تحت نظر دکترت فعلا صبر کن اگه بازم نشدی ویتکس و بلک کوهوش خارجی رو امتحان کن خیلیا جواب میگیرن ازش ولی فعلا زیر نظر دکترت باش و صبر کن

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
من توی اقدامم ماه قبل دکتر لتروزول تجویز کرد متاسفانه نه تنها پریود شدم صورتم هم پر از جوش شد ممکنه ...

بله عزیزم لتروزول شدیدا جوش میاره

عزیزم من اینایی ک عکسشونو گذاشتی استفاده کنم و ورزش و رژیم داشته باشم پریودیم منظم میشه؟ و جوشام و ر ...

حتما حتما حتما دکتر برو اینا که گفتم کنترل کننده ان و برا کسایی هستن که داروی هورمونی استفاده کردن و بهشون نساخته یا اینکه درمان نشدن و بیخیالش شدن. برا خود من همیشه ضد بارداری و اسپیرو یمدت خوب بودن ولی خیلی عوارض داشتن و تصمیم گرفتم ولشون کنم و از روش های کم عارضه تر استفاده کنم ولی از دوستام کسایی هستن که چندین ساله داروی هورمونی میخورن و راضی ان. این تصمیم به خودتون بستگی داره عزیزم.