2777
2789
اره بیشتر از اولی.میخای؟

چی میخوام🙄🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وام 

برا بود بشه۱ملیارد اگه شد اره میخوام😊🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چقدخوب شانس اوردی پس

از اين نظر اره خداروشكر خيلي خورد شدم تو اون زندگي همش استرس كه الان با كي چت ميكنه چن سال استرس الان داره عوارضشو نشون ميده كچل دارم ميشم😐

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
چ تضمینی زنش از خودش دروغگپتر نباشه

شبیه پازله ،بالاخره زنه اگردروغگوباشه دروغش درمیادولی اگرحسابی تحقیق کنی بالاخره باحرفهای زن اولش تطبیق میدی متوجه میشی دروغه یاراسته.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤