2821
2789
چاق هم شدی؟

تا زمانی که مصرف میکنی بدنت رو فُرمه و تاثیر کمی هم روی چاقی داره، کلا انرژی خوبی بهت میده وقتی میبینی صورتت سرحال تر از قبله

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه

راجع به قرص مخمر آبجو سرچ کنید، دو نوع داریم فعال و غیر فعال.

غیر فعال بدون ضرر هست با خیال راحت میشه استفاده کرد، البته تجربه ی شخصی منه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قرص مکمل ژریویتون که حاوی جینسینگ هست چاق کننده س البته بازم بگم بستگی به خودت داره

بعد از یه مدت اگه رژیم غذاییت مثل قبل بشه و تلاش نکنی کمی بیشتر غذا بخوری تاثیرش به مرور از بین میره

سلام منم دیروز قرص مخمر آبجو خریدم برا چاقی حالا نمیدونم کی استفاده کنم نوشته بعده شام واقعآ خوبه چا ...

بستگی داره دلیل لاغری چی باشه، برای کسانی که کمبود ویتامین دارن معمولا جواب میده

ببین دلیل لاغریت چی هست، اگه ارثی هست تلاش نکن چاق بشی، اگه عادت بد غذایی هست سعی کن یه رژیم غذایی خوب داشته باشی، اگه کمبود ویتامین هست میتونی با نظر پزشک یه مکمل خوب مصرف کنی

از بچگی تا الان لاغر بودم دور و بریام همه چاقن

مهم رو فُرم بودن و سرحال بودن هست آزمایش بده ببین کم خونی یا کمبود ویتامین یا اختلال هورمونی نداری. چاقی اصلا خوب نیست، ولی بازم امیدوارم به آنچه مورد نظرت هست برسی

مهم رو فُرم بودن و سرحال بودن هست آزمایش بده ببین کم خونی یا کمبود ویتامین یا اختلال هورمونی نداری. ...

نه چاق دوس ندارم میخوام رو فرم بیام رفتم باشگاه گفته قرص مخمر بخور برنامه غذایی ام داده