فرشته1372 مدیر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 478 عنوان نی_نی_یار_۵ | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست نی نی یار جون بی زحمت این کاربر رو قطع دسترسی کن همش درخواست دوستی میده.ول نمیکنه.@نی_نی_یار_۵ 1398/11/09 | 12:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10380 دوباره درخواست میده.معلومه فقط قصدش اذیت کردنه اها ...من هر کسی بم درخواست دوستی میده همونجوری میذارم بمونه ینی نه قبول میکنم نه رد میکنم اینجوری دوباره هم نمیتونه درخواست بده 🌸البته دلیل خاصی ندارم اما به نظرم حرف خصوصی اینجا ندارم با کسی بزنم 🌹 ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11084 اها ... من هر کسی بم درخواست دوستی میده همونجوری میذارم بمونه ینی نه قبول میکنم نه رد میکنم& ... اشتباه میکنی.فقط خودتو راحت میکنی.اون همینجووووووورررر به بقیه درخواست میده.باید تعلیقش کنی بدونه عاقبتش چیه.بقیه ام بشه درس عبرت واسشون
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10380 اشتباه میکنی.فقط خودتو راحت میکنی.اون همینجووووووورررر به بقیه درخواست میده. باید تعلیقش کنی بدونه ... اخه من کلا نه درخواست آقایون رو قبول میکنم نه خانوم ها برام فرقی نمیکنه 🌸🌹🌸🌹 ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11084 اخه من کلا نه درخواست آقایون رو قبول میکنم نه خانوم ها برام فرقی نمیکنه 🌸🌹🌸🌹 اقا هارو گزارش بده.این یه دین به گردنت😃😃😃😃