2777
2789
خودم میخوام موادشو دردست کنم اخه

آرد و بکینگ و وانیل و تخم مرغ و روغن میخاد و پودرکاکایو که باید تهیه کنی والبته شکر...

همزنم نداشته باشی مسئله ای نیس...فقط باید خووووب هم بزنی تخم مرغو طوری که کرم رنگ و کشدار بشه و پف کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرد و بکینگ و وانیل و تخم مرغ و روغن میخاد و پودرکاکایو که باید تهیه کنی والبته شکر... همزنم نداشته ...

آهان با همون اندازه هایی که تو گوگل هست درست میشه دیگه؟ 

من دستور دارم ولی ی سس هم روش باید بدی تا خوشمزه بشه دستور بدم؟منم مثل خودت همزن ندارم درست مبکنم خو ...

آره اتفاقا اون سس روش روهم میخواستم بپرسم از من یا خیلی تلخ میشه یا خیلی شیرین یا سفت🤦‍♀️🤦‍♀️میشه دستور شو بهم بگین ممنون❤️❤️❤️

آهان با همون اندازه هایی که تو گوگل هست درست میشه دیگه؟ 

اره نسبتاشو از نت سرچ کن هست...فقط تخممرغو خوووب هم بزن باشکر و وانیل وقتی ارد رو اضافه کردی باید باقاشق یالیسک خیلی کم هم بزنی درحدی که ارد مخلوط بشه چون اگه زیاد هم بزنی کیک سفت میشه و پفش میخابه

اره نسبتاشو از نت سرچ کن هست...فقط تخممرغو خوووب هم بزن باشکر و وانیل وقتی ارد رو اضافه کردی باید با ...

آهان پس. ممنونم ازت فقط یه چیز دیگه... فر چند درجه باشه؟ چند دیقه؟ 

آهان پس. ممنونم ازت فقط یه چیز دیگه... فر چند درجه باشه؟ چند دیقه؟ 

اکثر کیکا دمای 180بمدت .45دقیقه..اگه خلال دندون زدی و چیزی بش نچسبید پخته اگه چیزی به خلال دندون چسبید ینی هنوز داخل کیک خامه و باید دوباره بذاری تابپزه...

آرد سفید ۲ لیوان سرخالی

شیر ۲/۳ لیوان(۲ .سوم لیوان )

ماست ۲/۳لیوان

شکر ۱و۵ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد(که قبلا چند دقیقه میزنیم)

روغن مایع ۱/۲لیوان

کاکائو ۲ قاشق عذاخوری نسبتا پر

وانیل نوک قاشق چایخوری

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری 

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری 

ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم و کف قالب را کاغذ انداخته و چرب کرده .بعد آرد را در ظرفی الک کرده،شکر را اضافه میکنیم،پودر کاکائورا در آن الک میکنیم .نمک،وانیل،جوش شیرین بعد تخم مرغ های همزده شده را اضافه میکنیم با قاشق همزده .ماست ،شیر اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم ودر اخر روغن را اضافا میکنیم.

کف قالب با قطر ۲۵ دایره باشه ،مواد و ریخته بطوری ک چتدسانت سرقالب خالی باشد در فر قرار داده ب مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم بپزد یعد از سرد شدن از قالب کرد کنید .دمای فر برای پخت ۱ ساعت رو ۱۸۰ بذار ولی بازم بعد ۴۵ دقه چک کن ببین پخته یا ن

آرد سفید ۲ لیوان سرخالی شیر ۲/۳ لیوان(۲ .سوم لیوان ) ماست ۲/۳لیوان شکر ۱و۵ لیوان تخم مرغ ۲ عدد(ک ...

اگه جوش شیرین و نمک نزدی اشکالی نداره فقط بکینگ پودرتو ۱ قاشق غداخوری بزن بجای ی ق مربا خوری