2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
آره دوستمون درست میگن زیر آب گرم ماساژش بده و بدوشش تا یکم‌تخلیه بشه  پماد هم حتما بگیر احتمال ...

صبح ساعت شش حموم بودم، پماد هم زدم. دارم می میرم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه داشت زخم میشد خیلی درد میکرد بچمم گشنه جیغ میزد هیچ جور دوشیده نمیشد😟 وقتی چند تا میک زد اولش ...

همسرم دیشب میک زد، گفت راحت میاد، بی خیال شد :-)

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

برای منم اینطوری بود وقتی بچه رو بردم درمانگاه برای تست تیروئید اون خانومه تو مرکز بهداشت منو ترسوند ک اگه ندوشیش خدایی نکرده کیست میشه و باید  جراحی کنی

منم از ترسم تند تند میرفتم حموم و زیر دوش ماساژ میدادمو میدوشیدم. واقعا دردناک بود ولی بعد از سه چهار روز درست شد.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بده یه نفر که بلده دستاشو چرب کنه بدوشه خودتم سبک میشی حال میای فقط دردشو تحمل کن موقع دوشیدن

ندارم همچین کسی رو..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز