2777
2789
عنوان

تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
میرم ولی شایدم اصلا دیگران متوجه نمیشن که من میرم طرفشون  چطوری باید خودم پیش قدم بشم؟ ینی من ...

توو بحث هاشون شرکت کن . یا اگه گروهی دارن تو هم شمارت رو بده ک عضوت کن . میتونی بری بگی بچه ها ی قرار بزاریم بریم بیرون خیلی راه ها هست 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب با چند نفر که بیشتر باهاشون هماهنگی وقت بگذرون و صمیمی شو کم کم. بذار اونا شروع کنن به شوخی و درد ...

به هر کسی میگم بیا بریم بیرون میگه نه کار دارم نمیتونم بیام ، یا واسه یه روز قرار میزاریم نمیاد ، حس میکنم از من بدشون میاد در صورتی که خیلی ازم تعریف میکنن و توجهی رو نشون میدن که ندیدم به کسی نشون بدن...

اتفاقا یه بار با یه نفر درد و دل کردم خیلی هم همه چیز خوب پیش رفت و با خودم گفتم الان دیگه با هم مچ میشیم ولی از فرداش انگار نه انگار تازه باهام بد شد😐

توو بحث هاشون شرکت کن . یا اگه گروهی دارن تو هم شمارت رو بده ک عضوت کن . میتونی بری بگی بچه ها ی قرا ...

میرم تو بحث هاشون ولی انگار یه جوری میخوان منو بندازن بیرون 

میرم تو بحث هاشون ولی انگار یه جوری میخوان منو بندازن بیرون 

شاید اینطوری حس میکنی .... بعضی وقتا تنهایی خیلی بهتره تا اینکه یکی رو داشته باشی باور کن

نمیدونم واقعا سحرجان چون اخلاقت رو نمیدونم ولی بهترین جا برای دوست پیدا کردن همون محیط تحصیل ، مدرسه و دانشگاه هست، بعد دانشگاه یکم سخت میشه چون ممکنه تو محل کار و ... نشه دوست صمیمی پیدا کرد . نمیدونم چرا تو دانشگاه دوستی نداری. هم سن خودتن بچه ها ؟ چه مقطعی تحصیل میکنی ؟ 

I have a voice, so do you
گفته بودم من خیلی از تنهایی لذت میبردم ولی الان اصلا 

میدونی چرا چون رو این موضوع حساس شدی . میبینی بهت اهمیت نمیدن تو هم شبیه خودشون باش . سنگین . توو بحث هایی باش ک معمولا همه هستن نه بحث هایی ک چنتا رفیق صمیمی هستند باهم . مثه کلاس مدرسه ک یهو همه کلاس باهم جمع میشدن بحث میکردند

نمیدونم واقعا سحرجان چون اخلاقت رو نمیدونم ولی بهترین جا برای دوست پیدا کردن همون محیط تحصیل ، مدرسه ...

بله همسنیم ولی دانشگاه مثلا هفته ای ۲ بار میریم و همدیگه رو زیاد نمیبینیم چون کار هامون عملیه 

فوق لیسانسم داره تموم میشه که برم واسه تخصص

مرسی واسه کمک هات گلم💞