2777
2789
عنوان

عاشق شدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 114 پست
نعللللتی خوش به حالت

گفتم تهش اینه که پس میزنه و تحقیر میشم حداقل دیگه زندگیمو میکنمو فراموشش میکنم ولی اینجوری حتی نمیتونم به ازدواج با کسی فکر کنم خلاصه دلو زدم به دریا و خودم مطرح کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوس داشتن واقعی باشه و طرفت خوب باید بگی

سال ۹۱ همکلاسیم بود الان ۳۱ سالمه حتما ازدواج کرده 

دانشگاهمم شهر دیگری بود هوووف تموم شد رفتتتتتت

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

بخ نظر من وقتی کوچه خلوته بگو یه ماجرایی رو میگن بخندین یه بار یه زنه تو ادوبوس نشسته بود ماجرای عشقشو می گفت گفت من یه دختر بودم عاشس شاورد قهوه چی شدم که سرکوچه امون بود سنمم کم بود می گفت یه روز پسرا از کوچه رد می شد کوچه خلوت بود منم دامن کوتاه پوشیده بودم چادر سفید سرم بود دویدم رفتم دستاشو گرفتم گفتم من خیلی دوستت دارم تو رو خدا بیا منو بگیر خونه امونم اونجاست اسمم فلانه بعد دوییدم رفتگ خونه امون به یه هفته نکشید امگومد خواستگاری ازدواج کردین 3 تا پسردارم هردختری عاشس پسرم بشه براش می گیرم من خلاصه گفتم منن عاشس پسر هنسایه شدم حیا اجازه نداد بروز بدم اونم دوستم داشت ولی حیای اونم اجازه نداد بروز بده فقط پسرای محل وقتی من از کوچه رد می شدم چشم ابروم خیلی مشکلی بود اهنگ چشما سیاه رو که می خوندن این دیونه می شد بعدم که من رفتم خونه می شنیدم داره با اونا دعوا می کنه الان 20 ساله پشیمونم که چرا بهش نگفتم اخرشم اساب کشی کردیم رفتیم الان فقط عاشورا میرم اون محل اونام از اون محل رفتن ولی برا سینه زنی میاد اون محل من چادر سرنی کنم یه گوشه نگاا می کنم اون دست چپشو می زاره پشت یکی تو دسته وقتی می بینم هنوز انگشتر تو دستش نیست یه اه می کشمو می رم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سال ۹۱ همکلاسیم بود الان ۳۱ سالمه حتما ازدواج کرده  دانشگاهمم شهر دیگری بود هوووف تموم شد رفتت ...

من به بخت و اقبال اعتقاد دارم ولی بعضی وقتا خودمون تغییرش میدیم دیگه تو فکرش نباش به این فک کن شاید اگه بهش میرسیدی خوشبخت نمیشدی،خدا بهترینارو برامون میخواد