2777
2789
عنوان

زنگ زدم مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 40 پست
چرا اخه

مرض داره

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کاری کردی، اصلا به دعواهاش محل نده، فکر کن یه اردک داره کواک کواک می‌کنه. حرفت یک کلام باشه تو ا ...

ازه همین کارو میکنم .داره مثل مرغ سرگنده توحال بال بال میزنه منم محلش نمیدم بیدرکو

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
الکی غش کن 

بلد نیستم 😖😖😖😖😖ضایع بازی میشه

بهترین کارو کردی بگو خودت پلو بزار برو براشون کباب بیار از بیرونه همینه که هست ناراحتی بگو نیان اگه هم خواهرشوهر داری زنگ بزن یه کم زودتر از مهمونا بیاد اشپزی کنه نیومدم برات مهم نباشه کوفت خوردن 😬

الان برگشت منم لامپ اتاقو خاموش کردم .

افرين بخواب اصلا هم تكون نخور تا همسرت خونه هست ،بزار بفهمه شرايطت را

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ازه همین کارو میکنم .داره مثل مرغ سرگنده توحال بال بال میزنه منم محلش نمیدم بیدرکو

بذار بال بال بزنه، تو در برابر اون بچه مسئولی، اون اگه در این حد نمی‌فهمه که یه بچه ۴۰۰ گرمی بیشتر نیاز به حمایت داره تا اون زن ها و مرد های گنده. تو می‌دونی که مسئولی در برابر اون بچه. اگه بلند شی کار کنی سقط بشه یا خدای نکرده مشکل واسه جفت پیش بیاد و بعد به خاطر عدم خون‌رسانی درست اون بچه مشکل دار بشه، پس فردا چطور با وجدانت کنار میای؟ مثل اینه که بچه ت مریضه نیاز داره همین الان ببریش دکتر تا نجات پیدا کنه بعد یهو قوم شوهر بیان و انتظار شام داشته باشن، چیکار می‌کنی میذاری بچه ت جلوی چشمات بمیره (خدای نکرده) یا میگی گور پدر این قوم نفهم و بچه ت رو می‌بری بیمارستان؟؟ الان شرایطت اینجوریه.

اینا رو نمی‌گم که بترسی و حرص بخوری اینا رو میگم که محکم و قوی باشی و همین مثال ها رو واسه شوهرت بزنی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ایمنی بدنم مشکل داشت الانم وسط درمان یهو ناخواسته بهردارشدم دکتر گفت باید خیلیییییی مراقب باشی دستام ...

بگو جون منو بچتو ب خطرمیندازی بخاطر ی مهمونی بزار زایمان کنم همه رو خودم دعوت میکنم اح چ شوهر بی فکری داری