2777
2789
عنوان

نذر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 21 پست
کجا پخش می کنید؟؟ جواب میده؟ 

من نذرکردم تو امامزاده پخش کنم بله شنیدم خیلی مجرب هسته این نذر ...منم واسه اولین بار نذرکردم ایشالله جوابمو بده بدجور حالم بده😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم یکی نذرش برآورده شده نمک پخش میکنه اونی که برمیداره از اون نمک اونو نگه میداره نذر میکنه که قبول شد مثلا چندبسته پخش کنه.... عروسمون ۹سال بود بچه دار نمیشد من روز عاشورا که عصر شام غریبان میگیرن شمع روشن میکنن جلوی مسجدا اون رو از ته دلم از خدا براشون بچه خواستم ونذرکردم تا عاشورای بعدی بچه دار بشه دوتا بسته شمع بگیرم جلوی اون مسجد که ندر کردم ببرم بدم شمع هم روشن کنم ...تقریبا سه ماه بعدش مامانم زنگ زد گفت معصومه حامله هس😢😢واقعا گریه کردم از خوشحالی عاشورا سال بعدش بردم شمع ها دادم مسجد ...شمع هم روشن کردم ....ولی متاسفانه بچه اش که بدنیا اومد عوض شد عروس خانم نمیخواست حتی بریم خونش بچه رو ببینیم انقدر رفتارای بدی کرده باهامون ....ماهم بخدا زیاد نمیریم فقط عیدا میریم چون واقعا هیشکی فرصت نداره که همه تو زندگیه خودش مشغله داره....خلاصه الان که بچه ۲۰ماهه هس من یه بار توبیمارستان دیدمش ...یه بارم بعداز مرخصی ....تا رفت عید رفتیم خونشون ....تامام یکی دوبارم موقعی که خونه ی بابام بودم اونام اومدن دیدمش یعنی حساب کنی سرجمع ما اون بچه رو بیشتر از ۵ یا ۶ بار ندیدیم ....🙂🙂دیگه ببخشیدا از نذر گفتم داغ دلم تازه شد بعصیا جنبه ندارن بعد بدست آوردن اون چیزی که میخوان عوض میشن ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من دیدیم یکی نذرش برآورده شده نمک پخش میکنه اونی که برمیداره از اون نمک اونو نگه میداره نذر میکنه که ...

ولش کن عزیزم بعضیا سطح درک فهمشون بیشتراز این نیست برامنم دعاگن امتحان قبول شم 

ولش کن عزیزم بعضیا سطح درک فهمشون بیشتراز این نیست برامنم دعاگن امتحان قبول شم 

انشالله که قبول میشی بخق خانم فاطمه زهرا ...خوشبخت بشی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍