۵ ماه مونده ب کنکورم،هرچی میخونم احساس میکنم هیچی بلد نیستم ، دارم دیوونه میشم،دروس پایم رو اصن و نخوندم و فقد دوازدهم خوندم،نمیدونم چ جوری برنامه ریزی کنم ،میخوام شرو کنم درس بخونم میبینی کل روز فقد زیست خوندم....یکی میشه لدفا بهم بگه چیکار کنم؟چ جوری برنامه بریزم؟
یه جوری گفتی هرچی میخونم بلد نیستم فک کردم همه درسارو تموم کردی....خب هیچی نخوندی بلد نیستی دیگه😐
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
پایه رو باید بخونی نمیشه حذفش کنی به نظرم با یه مشاور صحبت کن
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
من هر کاری میکنم ساعت مطالعم از ۸ بالاتر نمیره بنظرتون خیلی بده؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹