2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122303 بازدید | 1878 پست
خوب من دیگه تاییدیه رو گرفتم با ترعزو اونا که دیجیتال هم نبود بی ام ای چهل و دو که کاملا اشتباه با مال حودم و باشکاه که همیشه میگیرم تازه چهل و هفت دهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین ؟ پیداتون کردم بچه ها کار خوبی کردین تاپیک جداگانه زدین چون شما ها که میخواین بای پس بشین اونور غیر از موج منفی و استرس چیزی نمیگرفتین همه هم اونجا به جز اول از همه ترنم .. بعد امیر علی و بهار من و یکی از دوستان جدید دیگه بای پس نگرده بود . جو کاملا بر علیه بای پس شده ها بود اونقدر اونروز ناراحت شدم وقتی ساره گفت داره از استرس گریه میکنه ... حرفهای خانم ایکس هم حال ساره رو خراب کرد هم حال من و امیر علی رو ... بگذریم خدا رو شکر اینجا هست من هم به عنوان یک عمل شده بای پسی هر کاری باشه برای کمک بهتون انجام میدهم
لباس و کفش ترک برند LC WAIKIKI از نوزادی تا سه سال شوی حضوری هم غرب و هم شرق تهران و همچنین خرید پستی... وبسایت: www.lcturk.shopfa.com تلفن هماهنگی برای حضور در شوها: 09128186913 از فروشگاه مجازی ما هم دیدن کنید: http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29640&ChatDate=25-3-1393
خوب اول از همه باید بگم بیشتر دکترها قطعی ترین و موثرترین روش چاقی رو مخصوصا در افرای که بی ام آی یا توده چربی بدنشون بالاست رو بای پس معده میدونن ... کلا دو تا عمل بای پس و اسلیو بیشتر از همه روش ها برای چاقی ج.اب داده همونطور که تو تاپیک قبل هم نوشته شده بود متاسفانه بالون .. ساکشن و لیپولیز . حلقه روشهای موثری نبوده و حتی گاها مثل بالون وزن بدتر هم برگشته تو روش بای پس دکتر اول معده شما رو تبدیل به یک معده کوچیک میکنه و با یک دوخت در اصل قسمت جذب شما از قسمتی که جذب نداره جدا میشه قسمت اول معده بازهم با یک دستکاری وصل میشه به روده ... البته قسمتی از روده هم که قسمت جذب هست برداشته میشه و غذایی که میخورین بلافاصله تو مدت کمی دفع میشه ... و شما علاوه بر اینکه لذت خوردن رو از دست نمیدین لاغر هم میشین ... البته تاکید میکنم سعی کنید از خوردن چیزهایی مثل بستنی و شکلات و شیرینی پرهیز کنید این به این معتی نیست که نشه بخورین و مثلا اشتباها میگن دامپینگ میشین و حالتون بد میشه ... من و امیر علی راستش بستنی هم خوردیم خیلی کم و دامپینگ هم نشدیم ... البته باز هم بدن با بدن فرق داره ...مثلا خانم ب که بای پس شده کلا هر چی میخوره بالا میاره ...ولی من با اینکه هنوز به مرحله جامد خوری نرسیدم مشکلی ندارم و یا امیر علی میگه اگر چیزهایی که الان میخوره قبل عمل میخورد 10 کیلو اضافه شده بود ولی وزنش بالا نرفته ... نهایتا نیم کیلو رفته ببالا و بعد اومده پایین
لباس و کفش ترک برند LC WAIKIKI از نوزادی تا سه سال شوی حضوری هم غرب و هم شرق تهران و همچنین خرید پستی... وبسایت: www.lcturk.shopfa.com تلفن هماهنگی برای حضور در شوها: 09128186913 از فروشگاه مجازی ما هم دیدن کنید: http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29640&ChatDate=25-3-1393
خوب ......یک خبر خوب بدهم بعد برم سراغ بقیه حرفهام ...الان رفتم رو وزنه و 98 کیلو شدم ... یعنی شکر خدا 11 کیلو کاهش وزن در کمتر از 40 روز بعد از عمل برای یکی مثل من که بدنش مقاومه و چربیهاش سفت هست ...هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا خوب همونطور که تقریبا میدونین برای بای پس بی ام آیتون باید 40 و بالاتر باشه معمولا ... ممکنه دکتر کسی رو که بی ام آی کمتری هم داره بای پس کنه خوب این بسته به نظر دکتر داره مثلا طرف معده اش کوچیک هست مثل مامی ترنم و اسلیو بهش جواب نمیده یا مثلا رفلاکس معده داره که چون اسید معده بر میگرده تو یک معده کوچیک شده اسلیوی این برگشت خیلی خیلی بدتر میشه و دکتر بای پس میکنه ....همینطور برعکسشم هست مثلا دکتر ممکنه به یک ادم چاق مجرد بگه اسلیو بشو به جای بای پس چون ممکنه بسته به توانایی جسمی اون فرد برای بارداری این رو صلاح دیده باشه...چون اگر میخوان بعد بای پس البته نه بلافاصله باردار بشین باید دوز ا اسید فولیک و آهنتون تقریبا 5 برابر بشه... البته توصیه های لازم رو دکتر بهتون میکنه ما افراد بای پسی به دلیل اینکه قسمت جذبمون برداشته میشه باید همیشه از مکمل و ویتامین استفاده کنیم ..مثل مولتی ویتامین و کلسیم و اهن...دکتر من ویتامین ب 1 هم بهم داده که برای شکستن قند و کربو هیدرات خیلی مفیده ... پس نگران کمبود و جذب ویتامین نباشین چیزی که زیاده ساپلیمنت و مکمل های غذایی برای جبران چون هیچ لذتی بهتر از لاغری نیست همین 11 کیلویی که کم کردم کلی به من انگیزه داده چون خیلی وقت بود وزنم دو رقمی نشده بود ... دیشب رفتم ارایشگاه ابروهام رو برداشتم و رنگ کردم ارایشگرم کلی تشویقم کرد که خیلی خوب شدی و صورتت لاغر شده ...امشبم موهام رو رنگ کردم و همین که اون باد و ورم و پف چاقیم خوابیده انگار جوانتر شدم خلاصه که هر کی عمل کرده و هر کی عمل داره از حالا اومدنش رو به جمع باربی های برگشت ناپذیر تبریک میگم
از کارهای بعد عمل اینکه که معمولامیکنن اینه: ممکنه بلافاصله بعد عمل یک شب تو آی سی یو بستری بشین تا تحت مراقبت بیشتری باشین ... بیشتر دکترها قبل عمل آمپول ضد آمبولی بهتون میزنن ... این آمپول برای این هست تا خدای نکرده لختگی خون تو وریدهاتوننداشته باشین و گاها ممکنه بعد عمل بهتون هپارین بزنن و یا پمپ هپارین داشته باشین که برای خودتون لازمه اغلب دکترها از جمله دکتر خود من قبل عمل پاها رو بانداژمیکنن با باند کشی یا جوراب واریس اینکار هم مجدد برای همون هست که آمبولی نشین بسته به دکترتون از بعد عمل ممکنه 2 تا 3 روز هیچی نخورین حتی آب این برای اینه که بعد عمل اول باید ازتون تست لیک یا همون نشتی گرفته بشه...نشتی چیه؟؟؟؟ خوب تو روشهای جدید عمل ها که با لاپاراسک.پی انجام میشه و خبری از عمل باز نیست دیگه بخیه به شکل مرسوم قبل که نخ و سوزن باشه نمیزنن و با وسیله ایی شبیه منگنه بافتهای شما به هم متصل میشه ... اگر یک درصد جایی از این بخیه ها باز مونده باشه امکان اینکه اسید معده و مواد غذایی به بیرون درز پیدا کنه و بافت اون قسمت رو خراب کنه هست ... این متاسفانه ریسک این عمل هست ولی از هر 100 نفر هم ممکنه 1 نفر این طور بشه مثلا از کل بچه های تاپیک قبل فقط یک نفر دچار لیک شده بود نکته خیلی خیلی ضروری: انگلیسی ها میگن هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم..... این رو برای این میگم که متاسفانه خیلی از دکترها با وسایل چینی عمل میکنن چون ارزونتره و مریض هم فکر میکنه خوب دکتر داره ارزونتر میگیره و میره پیشش ولی دکتر خود من دکتر طالب پور گفت اصلا با وسایل چینی عمل نمیکنه ... با اینکه من تو بیمارستان دولتی و بخش تحقیقاتی بودم گفت فقط وسایل امریکایی...میدونید چرا؟؟؟ چون متاسفانه وسایل چینی خیلی راه دست دکترها نیست و احتمال نشتی رو بیشتر میکنه ...پس دنبال جنس ارزون نباشید
روشنک زنگ زدم گفت 15 تیر حتما زنگ بزن که برای اوایل مرداد بهت وت بدم. درسته یه کم عقب افتاد ولی خوب بد هم نشد چون تو ماه رمضان و گرما با دهن روزه عملا نمیشه کاری کرد. زنگ بزنم برای مامانم هم وقت میگیرم.