2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رب نارنج میزنم  ک از ابش غلیظ تره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من پوست  و دونه های لیمو سنگی رو به هیچ وجه نمیزنم تلخ میشه خورش و زعفران و زیره میریزم و رب هم نمیزنم

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
من رب نارنج میزنم  ک از ابش غلیظ تره

رب نارنج تو خورشتهای مرغی خیلی جوابه. مثلا مرغ ترش یا مرغ ربی 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
رب نارنج تو خورشتهای مرغی خیلی جوابه. مثلا مرغ ترش یا مرغ ربی 

من تو قرمه میزنم کمممی از ابش غلیظ تره  و تیرس و مثل رب گوجه نیست انقد سفت و خیلی خوب میشه..کمی هم پودر لیمو عمانی ک خودم اسیاب میکنم ک مطمین باشم پوستو هسته نباشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اب لیمو.اب غوره.اب نارنج.رب نارنج.رب انار

خوبه یه بازم نام ببرم😂😉😉

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
آبغوره و لیمو  ولی من شمال خوردم فوق العاده بوده اصلا عطر و طعمش هنوز تو ذهنم

با سبزی محلی شمالی محشر میشه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خانمای تهرونی شما به چه روشی درست می‌کنیم؟ من دو جا تو تهران قورمه خوردم معرکه بود

خب سبزیشم مهمه من سبزی شمال جدا میخرم قاطیش میکنم ی کیلو سرخ شده سبزی شمال ۳۵ تومن ک خالم از ی خانم اونجا سفارش میگیره برام میفرسته

آبغوره و لیمو  ولی من شمال خوردم فوق العاده بوده اصلا عطر و طعمش هنوز تو ذهنم

وای بچه ها منم شمال بندانزلی اونجا که ساختمانای قدیمی هس اسکله هست تو یه نبشی رفتم یه کبابی قدیمی دو طبقه وای وای وای عالی بود

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!