2777
2789
عنوان

در مورد عیوب پنهان خود فکر کنیم (۲۵)

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
@تی_تی2     @دلارامممممممممم     @سلینتا     @سوژه   &n ...

❤❤❤❤❤❤

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جزای خیرتو از دست حضرت زهرا بگیری ان شاالله

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
☡اینکه کلیدی ترین ذکر نماز الله اکبر است، معلوم است که نماز بناست صریحا با تکبر انسان مقابله کند. ...

پاراگراف آخر خیلی جالب بودم واسم اسی جون 

اوج خرد کردن تکبر سجده و بخصوص تکرار آون تو نمازه 

چ جالب

There is GOD💚💚💚   ..                                               
جزای خیرتو از دست حضرت زهرا بگیری ان شاالله

قربونت...من تاپیکای قبلی صدات میکردم ولی ابی نمیشد فکرمیکردم ب قول نی نی سایتیا تگدونت خرابه..نگو ۲ رو باید انگلیسی میزدم...خلاصه ببخش...اگه رو تکبر_پنهان# بزنی قسمتهای قبل رو برات میاره

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
پاراگراف آخر خیلی جالب بودم واسم اسی جون  اوج خرد کردن تکبر سجده و بخصوص تکرار آون تو نمازه&nb ...

آره منم اینو تو سخنرانی چگونه ی نماز خوب بخوانیم شنیدم برام جالب بود...

میگفت انگار بشر اول از اوج عظمت خدا بهش تعطیم میکنه بعد بلند میشه میبینه کافی نبوده می افته ب سجده بلند میشه میبینه بازم کمه دوباره می افته ب سجده...

خیلی دوست داشتم این تمثیلو

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
قربونت...من تاپیکای قبلی صدات میکردم ولی ابی نمیشد فکرمیکردم ب قول نی نی سایتیا تگدونت خرابه..نگو ۲ ...

😅ممنون

آره منم اینو تو سخنرانی چگونه ی نماز خوب بخوانیم شنیدم برام جالب بود... میگفت انگار بشر اول از اوج ...

منم اولین بار بود ک میشنیدم واقعا منم خوشم اومد چ توصیف جالب و زیبایی

There is GOD💚💚💚   ..                                               
@گلباجی     @اسرااگلی     @آباندخت1380 @مامان_کوچولو ...

سلام خیلی هم عالی ممنونت میشم اگه لطف کنی صدام بزنی

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

@گلابتوننن  

@مرد60مشهد  

@امیرعلی25  

@90ili‍ 

@zeb  

سلام

تو این تاپیک ها قسمتی از کتاب تکبر پنهان پناهیان رو میذارم. 

اگر میخواهید از این به بعد صداتون کنم اعلام کنید

@وینیا  

@نهم  

@ماهی_هستم  

@ققنوس700  

@atitalebi  

سلام

تو این تاپیک ها قسمتی از کتاب تکبر پنهان پناهیان رو میذارم. 

اگر میخواهید از این به بعد صداتون کنم اعلام کنید