2777
2789
عنوان

بچه ها منظور خواهرشوهرم چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐بابا عکس مدلینگ داده تو تن خودش نداده که  خب اول پیام تورو دیدم😂

قبل منم گفتن😒 منم واسه همین شک کردم نتی ک مشکلی نداره 

خودشم ک رفت اصلا جواب نمیده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
منم واسه همین پرسیدم چون بعضیا اینطوری گفتن اگه نتی باشه مشکلی نداره 

نه بابا کی همچین کاری میکنه اخع اونم برا برادرش

عمسا نتی فرستاده مه مدلاشون رو توی تن ببینه بدونه چجوره برا خانومش بخره بنظر من اگه فرستاد بود برا خود استارتر خیلی بهتر بود ولی خب بعضیا بدون فکر یه کاری میکنن ولی منظور خاصی ندارن 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
نه بابا کی همچین کاری میکنه اخع اونم برا برادرش عمسا نتی فرستاده مه مدلاشون رو توی تن ببینه بدونه چ ...

اوکی بابا حله منم ب شک افتادم بچه ها اونطوری گفتن برای هزارومین بار از همین تریبون اعلام می‌کنم عکس نتی مشکلی نداره اسی الکی حساس نشو 😂😂😂😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪