2777
2789
  تعطیل رسمیه

عه

اه چه بد

پس چهارشنبه هفته دیگه س

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا برو سمت دارویی  ببخشید بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم اجازه ندارم شناخته بشم برام بد م ...

میشه بیام خصوصی؟

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

تعطیل رسمیه

ممنون

خوب شد گفتی 

تقویم نگاه نکردم

فردا بچه مو میفرستادم مدرسه🤦‍♀️

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی. 
فقط عرضه اولیه ها رو برام میخره البته اگه پول تو حساب پرتفویم باشه

کدوم کارگزاری هسی؟؟

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!