2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست
دیگه دلم نمیخواد اشتی کنم بس که کوتاه اومدم خسته شدم

اره بخدا منم همینجوری شدم الان نزدیک ۱ ماهه اصلا اهمیت نمیدم.هر مسئله ای پیش میاد ک اون جای من قهر میکنه انقد سفت میشینم تا خودش منو ب حرف بگیره

اره بخدا منم همینجوری شدم الان نزدیک ۱ ماهه اصلا اهمیت نمیدم.هر مسئله ای پیش میاد ک اون جای من قهر م ...

من نمیتونم دیشب کلی گریه کردم دلم میخواست بهم توجه کنه بیاد نازمو بکشه ولی اون مقصر بود مثل همیشه طلبکار من طاقت ندارم وقتی میبینم بهم محل نمیزاره دلم میترکه نمیدونم دوسش دارم یا بهش عادت کردم بعضی وقتا از اومدنش به خونه ناراحتم دلم میخواد خودم تنها باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیتونم دیشب کلی گریه کردم دلم میخواست بهم توجه کنه بیاد نازمو بکشه ولی اون مقصر بود مثل همیشه طل ...

نمیدونم چی بگم..اما روش من جواب داد.

زمانی ک یه کاری میکنه من ناراحت میشم مثلا به رسم زندگی من باید قهر کنم اما اون قهر میکنه‌ اصلا محل نمیدم میرم دوباره خودمو آرایش میکنم بیرون دور میزنم یا بازی نصب میکنم گوشی بازی میکنم زودتر میخوابم.این کارا رو میکنم سریع جواب میگیرم.

مردا متنفرن از کسی ک هی بهش بچسبه.باید ولشون کرد جلوی چشمشون به خودت برسی تا جذبت بشن

نمیدونم چی بگم..اما روش من جواب داد. زمانی ک یه کاری میکنه من ناراحت میشم مثلا به رسم زندگی من باید ...

شوهر من اخلاقش خاصه زیاد با ارایش جذب نمیشه همیشه دنبال سادگیه من دیشب نه باهاش شام خوردم نه چای موقع خواب هم چون پسرمو کنارم میخوابونم شیر بدم مجبور شدم کنارش بخوابم ولی اون پشتشو به من کرده بود

با گریه هیچی درس نمیشه بابا.‌.مگه آدم شوهر کرده ک گریه کنه‌‌😂🤣باید ی کاری کنی شوهرت گریه کنه🤣

گریه تنها دلگرمیه منه. برا خوم میخونمو گریه میکنم وقته ناراحتی تمام مشکلات گذشته هم میان جلو چشمم یه دل سیر برای اوناهم گریه میکنم

منم خیلی دلم گرفته اصلا دلداریم نمیده جلوم دراز کشیده مقصر هم هس قیافه هم گرفته هرچند میدونه قلبم مشکل داره ناراحتی اصلا واسم خوب نیس. اما عین خیالشم نیس.یهو بغضم گرفت یه قطره اشکمو ک دید لباسمو پوشیدم رفتم نشستم توی فضای سبز کنار خیابونمون. یکم تنها نشستم گریه کردم اخلاق گندی ک دارم موقع گریه خنده‌م میگیره شدید🤣😂به اینکه چرا من باید گریه کنم یا مثلا به مشکلی ک پیش اومده خنده‌م میگیره