2777
2789
حالا من همیشه فکر میکردم پسر دار شدن خیلی سخته  چون خیلی کارها باید انجام داد و بدن قوی میخواد ...

من که میگم مصلحت من موقعی باردار شدم که نه ماه تمام بخاطر مامانم تو بیمارستان بودم نه غذای درست حسابی نه استراحت شبا بیمارستان روزا سرکار خدا خواسته هم باردار شدم خیلی لاغر شده بودم اون زمان

پسر گلم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی من کار خاصی نکردم 

خب بیشتر چ چیزایی میخوری مثلا موقع پریودیت چیا میخوردی چیارو نمیخوردی 

فولیک اسید قبل حاملگیت میخوردی؟

بعد از اولین روز حاملگیت تا ب الان چیا بیشتر میخوردی 

من که میگم مصلحت من موقعی باردار شدم که نه ماه تمام بخاطر مامانم تو بیمارستان بودم نه غذای درست حساب ...

اره واقعا ته تهش مصلحته باید همه چیو سپرد به خودش

ولی ما زنهای ایرانی دوس داریم هر دو جنس داشته باشیم از بس مسخرمون میکنن متاسفانه

حالا من دختر دارم پسر میخوام ولی میترسم نشه یکم ضعیفیم هر دومون 

یارب نظر تو برنگردد...
اره واقعا ته تهش مصلحته باید همه چیو سپرد به خودش ولی ما زنهای ایرانی دوس داریم هر دو جنس داشته ...

ولی خب چون مادرم دعام کرده بود که خدا بهت دختر بده مثل خودت خوب باشه من همون لحظه دلم گرفت که بچه ام پسر شد
والا من از سونوگرافی اومدم خونه خانواده همسرم به شدت پسری هستن مادرشوهرم که بغ کرده بود نشسته بود پدرشوهرم هم تبریک نگفت حالا من یک ماه بود مادرم از دست داده بودم این حرفا که پسر بده دختر خوبه تا دوسال پیش ادامه داشت یکبار برای همیشه جوابشون دادم و گفتم خوبه دختر داشته باشم یک داماد عوضی گیرم بیاد که هی جلوش خم راست بشم دقیقا منظورم به خودش بود گفتم یک خانمی گفته چه خوبه پسر داری من چهار تا دختر دارم یکسره بچه هاش رو نگه میدارم اگه عروس بود میگفتم به من چه دقیقا منظورم مجدد به خودش بود دیگه حرف تموم شد

پسر گلم 

عزیزم تاپیک هات رو دیدم کلا در حال غر غر هستی. یکبار میگی پشیمونم حامله ام حالا تاپیک زدی پسر نمی خواستم. 

واسه خودت میگم یکم روحیه ات و طرز فکر و دیدگاهت رو مثبت کن. خداروشکر کن و از زندگیت و لحظه هات لذت ببر

ولی خب چون مادرم دعام کرده بود که خدا بهت دختر بده مثل خودت خوب باشه من همون لحظه دلم گرفت که ...

عزیزم دعای مادرت برعکس به دلت افتاد؟!! 

خانواده شوهر منم همینطورن دختر میخواستن ولی من یدونه دارم دیگه 

اینم تصلا محل بهش نمیذارن 

یکماهش بود که اومدن اولین بار دیدنش 

هراخلاقی دارن چه بچه پسر بشه چه دختر یه بهانه ای میارن 

آخرشم گفتن چرا شبیه ما نیس ؟؟!!! 🙄🙄

یارب نظر تو برنگردد...