2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست

اگه دوبار بوده فكر نكنم ربطى به كيسه آب داشته باشه احتمالا همون شيافته كه يه كم پس ميده ... ولى باز اگه شك دارى برو از نظر نشتى كيسه آب بررسى كن

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید برم کجا پیش پزشکم؟

آره عزيزم 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
باش مرسی عزیزم برام دعا کن❤

ايشالله چيزى نيست باردارى همش استرسه من كه خل شدم تو اين مدت 😐

اره اگ یبار دیگ ترشح بیاد میرم.مرسی.برام دعا کن عزیزم❤

برات دعا میکنم

أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاکُمْ عَبَثًا وَأَنَّکُمْ إِلَیْنَا لَا تُرْجَعُونَ فَتَعَالَى اللَّهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْکَرِیمِ وَ مَن یَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ لَا بُرْهَانَ لَهُ بِهِ فَإِنَّمَا حِسَابُهُ عِندَ رَبِّهِ إِنَّهُ لَا یُفْلِحُ الْکَافِرُونَ وَ قُل رَّبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَأَنتَ خَیْرُ الرَّاحِمِینَ»

عذر میخوام اینو میگم برو‌ دستشویی عادی بشین مثل همیشه ، اگه دیدی خبری نیس خیالت راحت باشه ولی اگه چیزی دوباره مثل ادرار یک کم بیشتر خارج شد برو بیمارستان حتما .. ولی انشاللع که همون شیافت بوده و ترشح کم هم عادیه عزیزم