2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
میخوام بچه دار شم میترسم مشکلی داشته باشم کا باردار نمیشم

خودت میگی سه ماه اقدامی تا یسال وقت داری چ مشکلی اگه بعده یسال خدایی نکرده باردار نشدی باید بری دکتر

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
منم نداشتم ولی یکماه پری نشدم رفتم دکتر گفت تنبلی دارم الان قرص میخورم ۴ روز عقب انداختم

تو اقدام بودی؟

دخترم تمام هستونیستم تویی تمام دنیامو به پات میریزم😍😍😍😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودت میگی سه ماه اقدامی تا یسال وقت داری چ مشکلی اگه بعده یسال خدایی نکرده باردار نشدی باید بری دکتر

نمیدونم میترسم بخدا

نمیدونم میترسم بخدا

نبابا چ ترسی استرس نداشته باش ریلکس باش و تا یسالم وقت داری حامله بشی

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
اره ۶ ماه اقدام بعد دیدم خبری نشد رفتم دکتر دیدم کلی خبره تو دلم خخخ..تنبلی داشتم و نمیدونستم ک یکما ...

خوب باردار شدی؟

ممنون🤗

خاهش میکنم عزیزم انشالله زود زود دامنت با ی بچه سالم و صالح سبز بشه🙏

عزیزم امیدوار باش خدا بزرگه بعضیا دیر میگیره بعضیا زود قرار نیست تو این سه ماهه نشده بگی مشکلی داری عجله نداشته باش ایشالا کادو روز مادرت بشه اینکه حامله ایی

خوب باردار شدی؟

ن هنوز الان ۴ روز قرصم تموم شده ولی پریود نشدم همیشه تا تموم میشد فرداش پریود میشد الان نه البته فکر نکنم چون ۳ روز پیش بی بی زدم خبری نبود..ولی شنیدم کسی ک نا منظمه بی بی درست نشون نمیده

ن هنوز الان ۴ روز قرصم تموم شده ولی پریود نشدم همیشه تا تموم میشد فرداش پریود میشد الان نه البته فکر ...

انشالله که مثبت بشه

عزیزم امیدوار باش خدا بزرگه بعضیا دیر میگیره بعضیا زود قرار نیست تو این سه ماهه نشده بگی مشکلی داری ...

واسم دعاکنید توروخدا