2777
2789
عنوان

رنگ موی صورتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 40 پست
مشکی بیشترین تضاد رو با لباس سفید داره به چهره من هم رنگ موی پر کلاغی خودم بیشتر میومد چشم و ابرو ...

دمت گرم .. دستت درد نکنه خواهر ..  پس  دیگه اصن صورتی نمیکنم .. فقط رنگ دیگه چیه به نظرتون ؟ آخه شنیون روی موی سیاه زیاد خودشو نشون نمیده به نظرم  !!!! مخصوصا شنیون خطی !

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
 به ریسکش نمی ارزه .. قبله اینکه اینجا نظر سنجی بذارم صد درصد مطمن بودمااا ولی الان دارین رای م ...

ایشاالله خوشبخت بشی عزیزم.من خودم عروسیم مشکی بود موهام همه گفتن خوب شدی ولی بعدش امبره کردم همه گفتن مشکی بیشتر بهت میاد

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم .. دستت درد نکنه خواهر ..  پس  دیگه اصن صورتی نمیکنم .. فقط رنگ دیگه چیه به ...

فدات شم

من اگه باشم کلا رنگ نمی کنم

اینقدر شب عروسیم زشت شدم که پشت دستمو داغ کردم

ولی اگه خواستی رنگ کنی آمبره کن که رو چهره ت تاثیر چندانی نداشته باشه 

ایشاالله خوشبخت بشی عزیزم.من خودم عروسیم مشکی بود موهام همه گفتن خوب شدی ولی بعدش امبره کردم همه گفت ...

ممنونم طلای من ، راست میگی دیگه ریسک نمیکنم .. فقط  شنیون خطی روی رنگ موی مشکی خوب میشه به نظرت ؟ 

فدات شم من اگه باشم کلا رنگ نمی کنم اینقدر شب عروسیم زشت شدم که پشت دستمو داغ کردم ولی اگه خواستی ...

ممنونم فرشته ی من عالی گفتی .. اصلا منصرف شدم از رنگ کردن ریشه م .. 

ممنونم طلای من ، راست میگی دیگه ریسک نمیکنم .. فقط  شنیون خطی روی رنگ موی مشکی خوب میشه به نظرت ...

❤اره عزیزم.میخوای چند مدل بفرستم ببینی؟

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من خودم اینو خیلی دوست دارم

خیلی قشنگه ‌.. راستش منم کلا مدل های این جوری و مدل های بالای سر یا وقتی فرق از وسط باز میکنن و دو طرف میذارن خیلییی خوشم میاد ولی متاسفانه صورتم بزرگه و یکمم بغل سرم خالیه ، چون میترسم بم نیاد کلا قید این مدل ها رو زدم :(  من مدلی که مو دور صورت بریزه بهم خیلی بیشتر میاد و عروسکی تر میشم .. ازونام که خیلییی به جزییات دقت میکنم :)

جلو موی اینو دوس دارم :) 

البته کله مدلش خیلی شیکه ها ، وای فقط چون قدم کوتاهه به نظرت اگه یه قلمبه بالا سرم بیاد بهتر نیست ؟ نظر شما چیه ؟