2777
2789
عنوان

جوش با سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 62 پست

به نام خدا

پن شستشوی اوریاژ رنگ سبزشو بگیر بااون بدنو بشور هردفه رفتی حموم

شورتتو زود به زود عوض کن

سعی کن شورتای نخی و غیرحساسیت زا بپوشی

حتما با دستمال توالت ناحیه رو کامل خشک کن تو دستشویی

با ژیلت شیو نکن اصلا

اپیلاسیونم نکن

واجبی از همه بهتره یا برو موهاشو لیزر کن

اگه خوب نشد بیا تف کن تو صورتم😂

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علاوه براون رو كتفمم پره جوشه😣 كلي هم دكتر پوست رفتم كليندامايسين دادن هربار تا وقتي ميزنم خوبه بعد باز شروع ميشه 

خيلي بده خيلي بدم مياد 

بايد يه درمان قطعي داشته باشه😕

مهربون باشيم 🥰❤️
به نام خدا پن شستشوی اوریاژ رنگ سبزشو بگیر بااون بدنو بشور هردفه رفتی حموم شورتتو زود به زود عوض ک ...

پن شستشویی که معرفی کردید روی رنگ پوست هم اثر می گذاره؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
قرص آسپرین له کن بزار خمیری بشه بزار روشون خوب میشه

شنیدم اینو یعنی واقعا تاثیر میزاره؟

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
من همه این کارا کردم جز پن، اما باز زده، این پن چند تومنه؟ 

پن اوریاژ رنگ سبزش عالیه

جوشای بدنو کامل از بین میبره

۸۰تومنه

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
پن شستشویی که معرفی کردید روی رنگ پوست هم اثر می گذاره؟ 

نه فقط برای جوشه

من برای صورتم ک استفاده میکنم عالیه کلا جوشامو از بین برد

برای بدنمم خیلی خوبه

به نام خدا پن شستشوی اوریاژ رنگ سبزشو بگیر بااون بدنو بشور هردفه رفتی حموم شورتتو زود به زود عوض ک ...

حتما امتحان میکنم 

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

میشه حالا که بحث بازه منم سوال کنم

من قسمت پایین سیاه شده چیکارکنمممم؟؟

خودم دارم دق میکنم🙁🤕😣

اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
بله با عرق کاسنی هم باشه که چه بهتر

من قرص تیرویید می خورم 

می تونم نیم ساعت بعدش خاکشیر بخورم؟ ناشتا محسوب میشم؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»