2777
2789

شرجیش تابستون واقعا آومو اذیت میکنه بقیه ایام سال نه. ولی کلا رطوبت داره وسیله هاتو باید مراقبت کنی وسیله فلزیها زنگ نزنه یا چوب نپوسه یا خوراکیهاتون رطوبت نگیره. 

در کل از جنوب بری شمال واسه زندگی سخت میشه واستون. 

🤔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی دونم هر جا

کلن سمت رشت اینا بارونش بیشتره و ب مراتب رطوبت هم کمی بیشتره ولی لباس خشک میشه.تابستون با آفتاب.زمستون هم اگه هوا بارونی باشه رو شوفاژ،اگر هم نه ک بیرون خشک میشه.از نظر زیبایی شهری هم رشت قشنگ و باکلاسه

مازندران کلن بارونش کمه و اصلننننن نگران خشک شدن لباس نباشید ک قشنگ و خوب خشک میشه.

فقط ی نکته هست تو شهرهای شمالی ک اگه تابستونا با لباس کاملن خشک بیرون بری با پای پیاده قشنگ خیس بر میگردی خونه از شدت رطوبت و شرجی بودن هوا.

در کل آب و هوای سالمی داره شمال.مردم خوب و دلسوز و مهربون و بی آلایش و ساده ای داره.طبیعت قشنگی داره.با ماشین 2 سوته اراده کنی ب دریا و جنگل میرسی.کلن خوبی زیاد داره.

ی بدی داره ک باید تو خونه حواست ب وسایلات باشه ک کپک نزنن بخاطر رطوبتی ک داره.برای من فقط این قضیه شه ک اذیت کننده س.وگرنه خوبیهاش و قشنگیهاش خیلی بیشتره

کجا زندگی می کنی

تهران زندگی میکنم ولی اصالتا مازندرانم. گیلان و گرگان هم رفتم. همش شرجیش یه مدله. ولی شهرهای کوهپایه ای شرجیش کمتر از شهرهای ساحلی و جلگه ای هست.

مثلا سوادکوه که شهر کوهپایه ایه نسبت به بابلسر که ساحلیه ارتفاعش از سطح دریا بیشتره و شرجیش کمتر. کلا شمالیای اصیل تابستون میرن کوه میمونن چون خشک و خنکه

🤔