2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا...ادم خجالت میکشه بگه بچم پسره 😐

شما چرا خجالت میکشی 

اونی که دنبال این هست که دوست داشتن یا بارداری یو داشتن بچه‌ی پسر رو سرکوب کنه و بد بگه باید خجالت بکشه 

بچه سالم و صالح باشه دختر پسرش هیچ فرقی نداره 

مهم انساگ تربیت کردن هست نه پرورش دو جین یه جتس خاص 

حالا چه دختر چه پسر

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره والا...ادم خجالت میکشه بگه بچم پسره 😐

خیلی عذر میخوام اینو میگم

ولی این حرفا وقتی ورد زبونا شد که دختر دار شدن رو عار میدونستن..و میخواستن با بدگویی از فرزند پسر داشتن شان دختر رو بالا ببرن که تعصبا کمتر بشه

ولی متاسفانه اصلا کار درستی نبود..

جوری شده که کسی که دختر داره خیییلی راحت جلو کسی ک پسر داره میگه اه پسر عخ و پیف..

ولی کسی ک پسر داره نمیتونه به کسی ک دختر داره پز بده ..چرا؟؟؟؟چون طفلی دلش میشکنه..

موافقید؟

منی ک پسر دارم رعایت حال اونی ک دختر داره میکنم

هییییییییچوقت حتتتتی یک بار ننازیدم به پسرم

ولی اووووون دم به دیقه هی دخترم دخترم تاج سره

پسر ولت میکنه دختر دلسوزه دختر همدمه

اینقد دلم رو شکونده و دختر نداشتنم رو به رخ کشیده

ولی وااااای به روزی کسی بگه پسر دارم...

بهش برمیخوره میگه فلانی هی میگه پسرم پسرم ..صبر کن بزرگ شد منتظرم بزنه تو سرش یا بندازه مادرش رو بیرون و بره طرف زنش و این حرفا

یا میگه واااای من خداروشکررر. میکنم بهم پسر نداد

😐😐😐😐😐😐

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خیلی عذر میخوام اینو میگم ولی این حرفا وقتی ورد زبونا شد که دختر دار شدن رو عار میدونستن..و میخواست ...

اره دقیقا

درکت میکنم چی میگی.به منم تو روم میگن این حرفها رو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شما چرا خجالت میکشی  اونی که دنبال این هست که دوست داشتن یا بارداری یو داشتن بچه‌ی پسر رو س ...

منم همیشه میگم مهم اینه انسان تربیت کنیم..بچه سالم وصالح

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚