2777
2789
عنوان

ساعت۷زنگ بزنن شام دعوت کنن میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 132 پست
من خودم هیچوقت اینکارو نمیکنم و دوست ندارم کسی باهام این رفتارو بکنه. خیلی وقتا پیش اومده کلی غذا د ...

اره عزیزم به شرطی خود جاریش زنگ میزد نه مادر شوهرش که خودش مهمانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا ربطی نداره ب این چیژا صاحبخونه بخواد یکیو دعوت کنه زنگ میزنه مادرشوهرشم اونجا مهمونه چ دای ...

میگه جاریه گوشیش خرابه 

تو نینی سایت نمیشه به طور قطع به کسی راهنمایی داد ماکه نمیدونیم اونا باهم چطورن ، شاید جاریش آدمیه که راحته و خودش به مادرشوهرش گفته زنگ بزنید اونا هم بیان ، شایدم بلعکس ، مادرشوهره پرروئه رفته اونجا و از جلو خودش مهمون دعوت کرده 

ماکه هیچی نمیدونیم ،سبک زندگیشونم نمیدونیم چطوریه  در کل با برو  نرو گفتن اینجا فقط کاری میکنیم به دل استارتر بد بیوفته 

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   
میگه جاریه گوشیش خرابه  تو نینی سایت نمیشه به طور قطع به کسی راهنمایی داد ماکه نمیدونیم اونا ب ...

جاریم اگ دلش میخاس برم همون ظهر بهم میگف با بقیه مهمونا ماهم بریم خونشون

احتمال میدم برادرشوهرم گفته ک ما هم بریم جاریم تو رودرواسی مونده نتونسته بگه ن و مادرشوهرم زود زنگ زده

فقط بحث خونواده شوهر نیس فامیلای خودمم همینم این توهین ب شخصیت منه من از ظهر زحمت کشیدم شام‌درس کرد ...

هر کاری که خودت فکر میکنی صلاحه و دلت اروم میگیره رفتار کن ،دوس داری و به فکر حرفای خاله زنکی نیستی برو

اگه همیشه عادت دارید حتما دعوت شید و مدلتون اینجوریه نرو 

به همین راحتی

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   
جاریم اگ دلش میخاس برم همون ظهر بهم میگف با بقیه مهمونا ماهم بریم خونشون احتمال میدم برادرشوهرم گفت ...

خب عزیزم شما که اخلاقو میدونی دیگه بمون خونت سالاد رو بزن به بدن

میگه جاریه گوشیش خرابه  تو نینی سایت نمیشه به طور قطع به کسی راهنمایی داد ماکه نمیدونیم اونا ب ...

اون که در اخر باید خودش تصمیم بگیره گلم ولی بچه ها با حرفای اسی راهنمایی میکنن تازه گوشی شوهرش یا مادر شوهرشم خراب بود؟؟اخه خود اسی میگه کار مادر شوهرس همینه از پیش خودش بقیه رو دعوت میکنه حالا هر جا باسه