2777
2789

بله معلومه که خیلی سخته و عذابه، برای همین هم درست نیست و حیفه لحظه لحظه جوونی که توی یک توهم سخت و فرسودنی سپری بشه...

عاقلانه نیست، عزیزم. بشین با خودت تکلیفت رو یسره کن، باخداحرف بزن و دلایل علاقه ت رو بگو و ازش بخواه اگرصلاحت بود همین فرد و اگر نبود بهترین فرد مناسبت رو قسمتت کنه بعدم بشور و از ذهنت و... بذارش کنار و به وظایفت و کارهای مفید بپرداز خداکارش رو خوب بلده ، به بهترین نحو و بهترین زمان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم باهات    

اصلآ خیلی عذاب میشکم به نامزدم میگم بهم بگو دوسم داری میگه برام سخته درمورد احساساتم حرف بزنم خوب منم غرور دارم اما در مقابل اون اصلآ ولی اون نه😭

تو خیلی باارزشی
اصلآ خیلی عذاب میشکم به نامزدم میگم بهم بگو دوسم داری میگه برام سخته درمورد احساساتم حرف بزنم خوب من ...

عزیزکم مطمئن باش که دوستت داره مردا مثل زنا نیستن و عشق رو در رفتارشون بیشتر بروز میدن و اکثریت تو این مورد شبیه پدراشون میشن مهم اینه که انتخابش تو بودی   

یکی  منو خیلی دوس داش....دوسال خودمو گوروگم کردم،حتی گفتم ازدواج کردم.....بعد دوسال پیدام کرده تو اینستا...از قبل هم عاشقتر شده....میگه باید باهاش ازدواج کنم،میگه باید دوسم داشته باشی من همه کار واست میکنم ک بهم علاقه مندشی....اما خدا میدونه این عشق ی طرفه ش چقدر عذابم میده....خیلی اذیتم

میخوام زودتر بفهمم چی میشه اگرم نمیرسم تموم شه..دیگه  صبرم تموم شده دارم عذاب میکشم🥺🥺🥺🥺

یه چیزی میگم بهت ولی ناراحت نشی

باید خودت همه‌چیز رو تموم کنی اگه طرف عاشقت بود و برگشت مطمئن باش حسه توعم بهش برمیگرده و اگه بهش نرسیدی اونموقع همه چیو تموم کردی و کمتر عذاب میکشی به این حرفم حتما گوش کن

بغضم گرفت با دیدن آغوش تو با دیگری :)))
عزیزکم مطمئن باش که دوستت داره مردا مثل زنا نیستن و عشق رو در رفتارشون بیشتر بروز میدن و اکثریت تو ا ...

مرسی خواهری اره خوش به حالش من روزی صدبار بهش میگم عاشقتم😂

تو خیلی باارزشی
ممنون از حرفای خوشگلت چشم عزیزم حتما همین کارو میکنم

با خدا حرف بزن گلم اون بهمون مهربون ترین و آگاه ترینه ولی پای حرفت محکم وایسا... نه عکسش نه فکرش نه... هیچی برات نمیشه. 

امیدوارم موفق باشی عزیزم

با خدا حرف بزن گلم اون بهمون مهربون ترین و آگاه ترینه ولی پای حرفت محکم وایسا... نه عکسش نه فکرش نه. ...

عزیزم حرفات پر از ارامشِ .. شما هم یکی از اون واسطه های خدا هستی برای حالِ خوبِ من تو این لحظه ..

به روی چشم  سلامت باشی بانوی خوش قلب