2777
2789

راه بره.حله

ئ اینکه 2تا3کلمه بگه.

وسواس-خر-است😬#  

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر فامیلمون هم سن پسرمه ینی ۱۳و نیم ماهشه اسم بابا و خاهرشو میگه چایی رو هم میگه

هربچه ی فرق داره پسرمنم کلمه های زیاد میگه اما واضح ن 

مثلاتوپ‌میشناسه وقتی چایی بیازم میگه اوخ یا بخاری بزه نزدیکشه میگه اوخه 

ولی خب واضحاشو میخواستم‌بگم ک‌بیشتر اونازو میگه هزچی ببینه میگه من بده من بده

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پسرمن ۱سالشه راه میره  بابا میگه به به ماما و من بده

سلام.پسراولیت و گفتی کی راه رفت؟؟کاردرمانی بردی؟؟

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
سلام.پسراولیت و گفتی کی راه رفت؟؟کاردرمانی بردی؟؟

سلام عزیزم‌تو۱۹ماهگی رو کامل کرد رفت تو۲۰ 

ن‌نبردم 😊

باز خوبه دومی ۹ماهگی راه رفت یعنی دق مرگ شدم‌برای اولی 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پسر فامیلمون هم سن پسرمه ینی ۱۳و نیم ماهشه اسم بابا و خاهرشو میگه چایی رو هم میگه

دختره منم زود کلمه یاد گرفت ولی کلا مقایسع خوب نیس هر بچه ای یه جوره بلخره که حرف میزنه اول و آخر 

سلام عزیزم‌تو۱۹ماهگی رو کامل کرد رفت تو۲۰  ن‌نبردم 😊 باز خوبه دومی ۹ماهگی راه رفت یعنی دق مر ...

خداحفظشون کنه.پسرمن 19ماهش با کمک واکرو مبل و دیوار راه میره اما تنهایی حتی یه لحظه نمی ایسته؟؟پسرت کی مستقل ایستاد؟؟منم دارم دق میکنم

خداحفظشون کنه.پسرمن 19ماهش با کمک واکرو مبل و دیوار راه میره اما تنهایی حتی یه لحظه نمی ایسته؟؟پسرت ...

ممنون گلم 🌺همچنین گل پسرتو

پسرم ۲۰ماهگی دیگه مستقل راه رفت‌قبلش حتی ی ثانیه وای نمیستاد بدون کمک 

نگران‌نباشه ان‌شالله راه میوفته تا یکی دوماه دیگه 

اصلا بهش سردیجات نده 

شیربادوم وعسل بهش هرشب بده 

شیره خرما وانگور بده 

شیر نده برنج نده دکتر طب سنتی اینارو گفت رعایتوکردم دیدم‌پسرم بهتر شد قبلش اصلا بلند نمیشد وایسته خودش حتی 

هربچه ی فرق داره پسرمنم کلمه های زیاد میگه اما واضح ن  مثلاتوپ‌میشناسه وقتی چایی بیازم میگه او ...

دقیقا پسر منم همینطوره توپو و خیلی چیزای دیگه رو میشناسه چای و بخاری و چیزای داغو میشناسه و دهنشو غنچه میکنه نشون میده داغه

دقیقا پسر منم همینطوره توپو و خیلی چیزای دیگه رو میشناسه چای و بخاری و چیزای داغو میشناسه و دهنشو غن ...

عزیزم‌زنده باشه ماشالله بهش 🌺🌺😍😍