2777
2789
عنوان

بدویین فال

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم تاپیکتو قفل کن تا شروع ب فش دادن  و گزارش زدن نکردن😂اون غیب شد

😂😂😂😂😂 اشکال نداره

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
منم میخوام کی فال میگیره ؟

والا هنوز نیومده

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اگه اومد صدام کن😂

چشم

منم خبر کن گلی    

چشم حتما

به نظرم تاپیکتو قفل کن تا شروع ب فش دادن  و گزارش زدن نکردن😂اون غیب شد

کجا غیب شدم🤨

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
من لطفا

یه دختری بین دولبه شمشیر قرار داره ینی شرایط سختی داره

یه بچه ای چهار دست و پا راه میره خطرات بزرگی دنبالشه 

یه خانم مریض از اب خوری یه مکان زیارتی اگه اب بخوره شفا میگیره

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
واسه من لطفا

یه فرشته میبینم برات 

یه پیرمردی که کلی وسیله رو کولشه بهت کمک میکنه 

از نزدیکان شما که اقا هستش دو سنگ بزرگ بینشه ینی از بین میره

من

یه عشق عمیق برات هست که خیلیا قصدشون جدایی شماست

یه گرگ در قالب ادم خوب شما رو گول میزنه

یه فرشته میبینم برات  یه پیرمردی که کلی وسیله رو کولشه بهت کمک میکنه  از نزدیکان شما که ...

از ازدواج منم بگو گلی.کی پیش میاد و کلا هرچی از ازدواجم میبینی بگو.اسمم مناست.مرسی