2777
2789
عنوان

نا منظم!

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
من که درباره معایبش و در این حد که  پوکوندن تخم دان چیزی نشنیدم و کلا نباید دوره طولانی از قرص ...

من خالم همین قرص و دکتر بهش داده تو 20 سالگی 

انوقت الان که 33 سالشه پریوداش 7 ماه یبار شدن 

نه یه قرصی مثل متفورمین عوارض جانبی نداره به غیر از اینکه به بدن بعضی ها سازگار نیست که باید خارجیش و بگیرن 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما حتمن برو دکتر خانم دکتر مهوش صدیقیان توخیابون پرستار بین ۲ و ۴ میشه  دکتر خوبیه تشخیص ...

خیلی ممنون.ببخشید ممکنه سونو کنن؟

چون دلیل اینکه نمیرم اینه بدم میاد از سونو خیلی:/

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑
اینکه مال کجام؟! مشهد 

ببین عزیزم من از 12 سالگی که پریودم شروع شد نامنظم بود 

تو 15 سالگیمم عقد کردم انموقعع دیگه شاید 2 ماهم پریود نمیشدم همه هم میگفتن شاید بارداری😐منم تست میزدم عین احمقا با این هیچ کاری هم نکرده بودیم هر سری میرفتم دکتر فقط امپول میدادن بهم 😒 منم پرمو شدم 

بعدش تو 16 سالگی شروع کردم به ورزش و تا یکسال پیش پریودا کاملا منظم بود بخاطر همین ورزشی که انجام میدادم بعد از پارسال که شروع با اقدام کردم و ورزشمو کم کردم پریودام باز به شدت بهم ریختن دکتری که میرفتم باز فقط امپول میداد بهم 

واسه باردار شدنم دارو زیاد داد ولی اثری نداشت. و من کارم به جایی رسید که دیگه بدون امپول پریود نمیشدم 

سونو مگه تا حالا رفتین شما؟ از چی سونو میترسین؟

بله رفتم.

نمیترسم بدم میاد:/ 

خاطره خوبیم ندارم... اون اوایل ک بلوغم زود شده بود رفتم سونو دکتره بدون اجازه ببخشیدپایین  ترشو نگا کرد منم بدم اومد:/// اقاهم بود

ی بارم رفتم متخصص زنان چند سال پیش همینجور بی مقدمه گفت بلند شو سونو. خجالتم کشیدم :(

ب غیر اون سونو رفتم کلا ... ولی واقعا اذیت میشم

من خالم همین قرص و دکتر بهش داده تو 20 سالگی  انوقت الان که 33 سالشه پریوداش 7 ماه یبار شدن&nb ...

خب ببین خالت چند وقت مصرف کرده مطمئنن خیلی زیاد خورده چون با یه دوره کوتاه این عوارض رو نداره مگه اینکه واقعا کم شانسی باشه بهت نسازه ،خواهر منم با این که ال دی نخورد بازم مثل خاله شما سرش اومد اون دکتر قرصای هورمونی بهش داد که عوارضش جبران ناپذیر بود،کلا همه قرصا عوارض دارن ولی مجبوریم

ببین عزیزم من از 12 سالگی که پریودم شروع شد نامنظم بود  تو 15 سالگیمم عقد کردم انموقعع دیگه شا ...

خب منظورتون اینه ورزش کنم؟ و اینکه دکتر بی فایدس؟

ببین عزیزم من از 12 سالگی که پریودم شروع شد نامنظم بود  تو 15 سالگیمم عقد کردم انموقعع دیگه شا ...

تا 3 ماه پیش که دکترمو عوض کردم و امدم پیش یه دکتر زنان دیگه که شنیدم پریود خیلی هارو بدون دارو منظم کرده حتی یه خانمی میگفت من تو سال 4 بار پریود میشدم ولی الان منظمم 

این دکتر اوریکولوتراپی روی گوش انجام میده من از وقتی رفتم پریودام 29 روزه شدن حتی ماه پیش 25 روزه شد 😄

میگه اگه همه این علم و بشناسن مشکل خیلیا حل میشه تو انگلیس و بیشتر جاها تنبلی رو به همین روش حل میکنن 

شما تو گوگل سرج کن ببین تو شهرتون چه دکتری اوریکولوتراپی انجام میده واسه من و خیلیا عالی بوده دیگه راحت شدم از تنبلی 

خب منظورتون اینه ورزش کنم؟ و اینکه دکتر بی فایدس؟

ورزش به اضافه اوریکولوتراپی 😃

واسه من که بی فایده بوده فقط اسیب زده بهم 

تنها چیزایی که باهاشون نتیجه گرفتم اینان 

ورزش به اضافه اوریکولوتراپی 😃 واسه من که بی فایده بوده فقط اسیب زده بهم  تنها چیزایی که باها ...

خیلی ممنون ک کامل توضیح دادید💎

خیلی ممنون.ببخشید ممکنه سونو کنن؟ چون دلیل اینکه نمیرم اینه بدم میاد از سونو خیلی:/

البته شاید شما حق دارید که بترسید منم هم سن شما بودم از همه چیز می ترسیدم ولی اشتباه بود چون اصلن جای ترس نداره خیلی هم بامزه است.😅 در هر صورت از تجربیاتم اینه که بهتره قبل از هر اقدامی آدم با یک متخصص خوب مشورت کنه😏 پیش ماما هم اصلن نرید فقط و فقط متخصص زنان