2777
2789
بعد ازدواج کوفت میگیرین من الان متاهلم ولی اینقد زندگی سخته دا حال ندارم 🤣🤣🤣

خخخخخ من الانشم حال ندارم از بس بی انگیزه م فقط برا اینکه دست خالی نباشم مجبورم یه کوفتی بگیرم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ من الانشم حال ندارم از بس بی انگیزه م فقط برا اینکه دست خالی نباشم مجبورم یه کوفتی بگیرم😂

الان بگیر تا موقعی که تورش کنی برو ببین حراجی کجاهست پیرهن بگیر یاست کیف پول 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
ینی منم بافت بگیرم یا لباسی که بتونه عید بپوشه؟🤔

تا عیدم هوا سرده ولی خب پیرهن رو بگیری قشنگتره من چون لباس زمستونی جالب نداشت گرفتم براش

میتونی از این بافتا بگیری ک رو پیرهن میپوشن اونام خوشکلن

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
پیرهن بگیرم یا بافت به نظرتون؟

ببین الاان داره زمستون تموم میشه ببین کدومش حراجی هست اونو بگیر من زمستون بود پیرهن گرفتم نصف قیمت اصلیش ولی شوهرم که اونموقع دوست پسرم بود فکر کرد چقد پول دادم یه جفت جورابم همیشه میگرفتم وبهترین کادو رو میکردم اول جوراب رو میدادم بعد کادو اصلی رو😁😁

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
کارت درسته😂😂 منم برم ببینم چی گیرم میاد خخخ

اره بابا یه چی بگیر اگه شوهرت نشد بعدا دلت نسوزه 🤣🤣🤣🤣🤣