2777
2789
عنوان

شام مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 29 پست

اگه کباب دارین ، نوع دومش رو‌ هم کباب بذارین ، مثلا جوجه کباب .

یا مثلا قورمه سبزی خودش به تنهایی خوبه کنارشم کشک بادمجونی ، شنسل مرغی چیزی بذار 

البته سوپ که کلا به نظرم باید پایه ی ثابت مهمونی ها باشه😉

!♌️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه کباب دارین ، نوع دومش رو‌ هم کباب بذارین ، مثلا جوجه کباب . یا مثلا قورمه سبزی خودش به تنهایی خ ...

آهااااا کشک بادمجون رو خوب اومدی عالیه...با سبزی تازه و نون بربری داغ کنجدی

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  
هوف.چه غذاهایی گفتین آخرشبی😪 وقتی رژیمی باورت نمیشه یه روز راحت غذا میخوردی😶 الان گرسنه م شد رفت ...

خوشبحالت ک رژیمی...من اوایل ازدواجم ۴۸کیلو بودم ورزشکار بودم کمربندمشکی کیک بوکسینگ داشتم بعد ازدواج ورزشو زها کردم شدم ۶۰بعد باردار شدم واااااای شدم ۱۱۰کیلو...مادر بگرید واقعا😭الان ۸۵ام ولی خپلم خودمو دوست ندارم اراده رژیم ندارم عاشق غذاهای کبابی وبرنج ایرانی و روغن کرمانشاهیم عاشق کیک شکلاتی و دوناتم

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  

قورمه سبزی رو با ماهی نده تورو خدا .....البته من دوست ندارم 😁😁😁😁😁قورمه سبزی بده با کوبیده یا ته چین . یا مرغ یا مرصع پلو هم خوبه ..............

من عید مهمون دارم روز اول.  از ماهی بدم میاد چی کار کنم اخه.. . میخوام فسنجون بپزم سبزی پلو رو خودم بزارم ماهی رو بدم بیرون سرخ کنن و کیک مرغ بزارم با بورک  .از بوی ماهی بدم میاد از الان عزا گرفتم  

خوشبحالت ک رژیمی...من اوایل ازدواجم ۴۸کیلو بودم ورزشکار بودم کمربندمشکی کیک بوکسینگ داشتم بعد ازدواج ...

آخه از ۴۸ به ۱۱۰😑😑😑😑

من قبل ازدواج ۵۷ یا ۵۸..دو سالِ ازدواج کردم الان چندماه ۶۸ شده بودم.البته من زایمان نداشتم

منم بی نهایت عاشق غذا و هله هوله م مخصوصا پفک..ولی رژیم سخت نیست.مث روزه داریِ و کم کم عادت میشه برات.آخه حیف اون اندام ورزشکاری نبود😪

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

املت مجلسی

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫