2777
2789
عنوان

خانوما مشاوره میخوام توروخدا بدونه توهین و مسخره بازی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 139 پست

شوهر من مجرد بود ولی من ازدواج ناموفق داشتم الانم 12 سال ازدواج کردیم همم دوست داریم ولی اوایل مادرش اینا متلکش میگفتن همین

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
اها فک کردم خودت اسکرین گذاشتی 😂 چی بگم حالا اسی بی توضیح بده 

منم منتظرم به خدا ، مگه واقعأ حرکتش اصلأ قشنگ نیس

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا باید ببینی که آدم حساسی هم نباشه 

آخه ممکنه تو فامیل بهرحال یک وقت هایی ازش صحبت بشه باید با خودت کنار بیای که واقعا قبول کنی این موضوع تو زندگیت خللی وارد نمیکنه و حساسیت و ناراحتی برات پیش نمیاره

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
عزیزم این چه حرفیه یعنی کلا قانون طبیعتو داری زیر سوال میبری  با خودت فک کن وقتی شرایط خوبی دا ...

نمیدونم 

داغونم 

نمیخوام بگن مینا بااین همه حساسیتش آخرش زنه مرده مطلقه شده

این حرفا اذیتم میکنه

ممنونم چجوری میتونم با خانواده همسر ش صحبت کنم به چه ترفندی شماره بگیرم

خیلی رک خانوادت بگن میخایم تحقیق کنیم.من خاستگار داشتم که قبلا ازدواج کرده بود تا بهش گفتیم میخایم تحقیق کنیم از خانواده همسر قبلیتون در رفتن.

بی اعصاب
توضیح داد لایکم کن  من درس دارم ❤️😘

چشم

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

توضیح#  

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫