2777
2789

واقعا چرا ما بلد نیستیم بدون توهین نطر خودمونو بگیم و کسی رو ناراحت نکنیم و دعوا راه نداریم؟؟ آخه تایپک در مورد سن ازدواج چیه که دیگه تعطیل بشه؟ 😐 واقعا بحث خوبی بود. من دوس داشتم در موردش نطرات بقیه رو هم بدونم ولی از بس یه سریا بد حرف زدن ترکید... در هر صورت ممنون از اونایی که محترمانه نظر دادن. هر کدومتون تو هر سنی ازدواج کردین من براتون آرزوی خوشبختی می کنم. چه سن خیلی کم چه زیاد.😊🙏 من فقط دوس داشتم ببینم آیا بقیه هم مث من فکر می کنن و. من متفاوت یا نه.. و اصلا قصدم توهین نبود به هیچ کس🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم بود عزیزممم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

ببین وقتی دیدی تو تاپیکت دعوا را میندازن بهشون بگو از تاپیک من برو بیرون

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من متن تاپیک قبلیو خوندم ولی نظر ندادم. نظرم به نظر شما نزدیکتره

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
ازدواج در سن کم...  من فقط نطر شخصی خودمو گفته بودم ولی یه عده دعوا راه انداختن

حالا موافق بودید یا مخالف🤣🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
مخالف😀

خخخخ