2777
2789

❤❤❤ تاپیک جامع همدلی ❤❤❤

دلتون از چی گرفته؟تعریف کنید....(تو این تاپیک چیزی رو مخفی نکنید و حرف دلتون رو بزنید چون کسی اینجا دیگری رو نمیشناسه و همه خانوم و دوستن هرکسی نیاز داره حرف دلشو بزنه و چون در زندگی روزمره نمیشه اینجا بگید و مطمئن باشید ی همدرد پیدا میشه❤)

اگه دردودل نمیکنید میتونید راهنمایی کنید❤

(بچه ها هم دردودل کنید هم راهنمایی و همدلی❤)

پ‌.ن:بچه ها اینجا ماهمه دوستیم پس باهم خوهرانه رفتار کنید همونطور جواب بدید که دلتون میخواد موقع دردودل کردن بشنوید❤

تمسخر.ممنوع#  

توهین.ممنوع#  

تحقیر.ممنوع#  

سرزنش.ممنوع#  

فقط.همدلی#  

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...  

نامزدم دو ماه اموزشی سربازیشو داره میگذرونه 

اونم یه شهر دیگه

من دارم روانی میشم از دلتنگی و‌درد دوری

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا وقت آرایشگاه داشتم.حالا شوهرم همه پولامو برداشت از حسابم واسه بدهیش.نمیکنه بگه بمن 

بعدم کارت مادرشو داده می گه از این استفاده کن

واقعا ناراحتم. واقعا 

خب خودش بره از کارت مادرش بدهیشو بده

چرا من که خودم کار می کنم باید بی پول باشم و غرورمو بزارم زیر پام و بخاطر یه فیبروز ابرو از مادرش پول بردارم

هرگز

از شوهرم دورم دارم دق میکنم تو مشکل مالی افتادیم بدجور

توروخدا هرکی پست رو میبینه دعام کنه دیگه کم آوردم...‌

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

من، بعد از کلی دعا ک التماس به خدا،  برای باز سوم باردار شدم وباز هم برای بار سوم پوچ شد، دیگه از خدا دلگیر م، از امام حسین دلگیر م ، خسته ام،  خسته

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من خیلی ناراحتم، یه رابطه عاطفی چن ساله داشتم که چندین ماهه شکست خورده طرف توزرد از اب دراومد یه پام پاسگاه یه پام دادگاه، یه کیس ازدواج هم بهم معرفی شده به تازگی، با طرف رفتیم خونه ی یکی از اشناها که معرفمون بوده ببینیم همدیگه رو، منتظر جواب طرف بودیم که حالا به معرف گفته من دختره رو درست ندیدم ازبس دورش رو گرفته بودین حتی رنگ پوستشم ندیدم و معرف هم قراره بهش بگه ببینم قرار مجدد بزاریم یا کلا ول بشع قضیه بره، خیلیم ناراحتم همش حس میکنم دیگه طرف قرار مجدد نمیزاره معرف هم گفت اگه فردا عصر زنگیدم بهتون یعنی قرار مجدد اگه نزنگیدم ولش کنین معلومه ادم حسابی نیست طرف 

زخمام خوب بشه، از خجالت تک تکتون در میام...   
نامزدم دو ماه اموزشی سربازیشو داره میگذرونه  اونم یه شهر دیگه من دارم روانی میشم از دلتنگی و‌ ...

بهش گفتی تند تند زنگ بزنه؟

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...