2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبیعیه مامان زن پسر عمه من الانش سی سالشه دامادش 26 .8ماهه دختر خونه خودشه س سالم عقد تا الان دختره ...

ینی دو روز دیگه هم باز دختره حامله بشه 

دیگه خنده بازار میشه 😂

عهههه؟؟؟ناموصن؟؟؟مرسی ک یادم دادی😕

مطمینی فهمیدی؟

آنگاه که درآغوش تو بود ....فرشته اش میخواندی.                    حالا که درآغوش دیگریست.....                                             فاحشه....؟؟؟؟؟
من از مامانه بزرگترم هنوز ازدواج نکردم😑😐

خاک تو سرم فکر شو بکن 😂😂😂از ما کوچکتر دخترشو شوهر داد 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
بایا من جبهه نگرفتم اصلا مخالف ازدواج اون نیستم از تفاوت سنی داماد و مادرزن در عجبمم

میدونم😑تورو نمیگم ک.این خانومای محترمی رو میگم ک ..........

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
ینی دو روز دیگه هم باز دختره حامله بشه  دیگه خنده بازار میشه 😂

من خودمم خیلی بچه بودم ازدواج کردم 13بودم.الان 20سالمه.حاملم.تازه یبارم طلاق گرفتم شوهرم از مامانم 9.یا 10سال بزرگتره.ولی ازدواج تو سن کم خیلی خیلی اشتباهه

عاشقتم پرنسایه من😙

این دهه شصتی تو 14 سالگی بچه دار شد اونوخ مادر من دهه سیه تو 34 سالگی بچه دار شد

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

عمت چه فکری با خودش کرده  دلم به حال دختز عمت سوخت

البته منو شوهرم هم اختلاف سنیمون زیاده ولی دیگه ن اینقد 😮 و اینکه شوهر من هم قیافش  چنننند سال کوچیکتر میزنه هم فکرش ب روزه ولی نامزد دختر عمم هم قیافش واقعا زشته و پیر میزنه هم اخلاقشششششش 

کاربری دست دو نفره .....