2777
2789

حالا دیگه ذلت هم نیست

من اسم دارم نزدیکش نمیتونم بشم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومو؟

دوس پسرو با قلیونو یا روی چمن نشستن رو با بدحجابی رو با آلوده کردن هوا رو؟ 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

کدومو؟ دوس پسرو با قلیونو یا روی چمن نشستن رو با بدحجابی رو با آلوده کردن هوا رو؟ 

اون با = یا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بیرون نه ولی خونه باهمسرم پایم..قلیون سیگارو..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

واسه یکی لذته واسه یکی ذلت😐سلیقه ایه

عین همه چیزای تو این دنیا

قطعا هر چیزی طرفدار خاص خودش رو داره

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
منم 😍😍

والا ی جوری میگن ذلت انگار چه تفریحی داریم..ماکه لذت میبریم..داداشم وخانومشم پایه هستن..دورهمی میذاریم 

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

وا قلیونه دیگ چیه مگ یکی دوس داره یکی نداره  ذلتی توش نمیبینم

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم