2777
2789
عنوان

بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
بچه ها کیا بچشون باز باز راه میره. استرس گرفتم حس میکنم پاهاش یکم حالت پرانتزی داره

بچه ها اولش که راه میفتن بازباز راه میرن بعد که تسلطشون زیاد شد درست راه میرن

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها اولش که راه میفتن بازباز راه میرن بعد که تسلطشون زیاد شد درست راه میرن

ماب من پونزده ماهشه دوماه بیشتره راه افتاده میترسم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بچه ۱ساله کار خاصی نمیکنه عزیزم درحد اب و نه و اینا خرف میزنه چهاردست و پا میره ۱ماه یا ۲ماه دیگم را ...

بچه من چون فضوله زود راه افتاد واسه همینم خورده زمین . تقریبا اخر نه ماهگی راه افتاد . خیلی اذیت شدم براش 

بچه من الان ۱۵ کیلویه همش هم بهش میدم بخوره اما کم خوره بچم   شوخی بود ۱۰ کیلویه لاغره.

ماشاالله خداحفظش کنه دخترمن فکرکنم 9کیلو  باشه البته دقیقشو10بهمن یکسالش میشه متوجه میشم 

ماب من پونزده ماهشه دوماه بیشتره راه افتاده میترسم

به دکتر اطفال نشون بده اگه خدای نکرده مشکلی باشه ارجاع میده 

بدون پوشک وقتی ایستاده زانوهاش بهم میچسبه؟

تا حدی پا پرانتزی عادیه . تا ۳ سال تقریبا درست میشه. 

چمیدونم والا.احساس میکنم ساق پاش یکم حالت پرانتزی داره صاف نیست ولی وقتی میخوابونمش پاهاشا به هم میزنم زانوهاش به هم میخورن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بچه من چون فضوله زود راه افتاد واسه همینم خورده زمین . تقریبا اخر نه ماهگی راه افتاد . خیلی اذیت شدم ...

خوب خداروشکر راهم افتاده وای این‌دوران خیلی سخته هیچی نمیفهمن فقط میرن و میرن نمیفهمن ک میسوزن یا می افتن دوباره باید تکرار بشه برام😩😩😩😩

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
به دکتر اطفال نشون بده اگه خدای نکرده مشکلی باشه ارجاع میده  بدون پوشک وقتی ایستاده زانوهاش به ...

دقت نکردم .یهنی بچه که پاهاشا جفت نگه نمیداره ببینم 

چمیدونم والا.احساس میکنم ساق پاش یکم حالت پرانتزی داره صاف نیست ولی وقتی میخوابونمش پاهاشا به هم میز ...

ببرش دکتر ولی منم بمن همین طوره. دکترم بردم گفت پیگیری کنم ک ویتامین دی بدم و طبیعیه

ببرش دکتر ولی منم بمن همین طوره. دکترم بردم گفت پیگیری کنم ک ویتامین دی بدم و طبیعیه

چجوریه مال شما

دقت نکردم .یهنی بچه که پاهاشا جفت نگه نمیداره ببینم 

آره میدونم باید دقت کنید شاید اتفاقی جفت کرد پاهاش رو

ولی نگران نباشین تو یه مرجع انگلیسی خوندم راه رفتن انسان تا ۵ سالگی در حال تکامله