محدثه59 مدیر عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 5208 عنوان بچه یک ساله | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست سلام بچه ها . بچه یک ساله شما چه کارهایی می کنه و چقدر حرف می زنه؟دوستانی که بچه یک سالشون تا ده میشمره و الفبای فارسی انگلیسی و اسم دوازده امام رو بلده و میره سر کوچه نون هم میخره بی زحمت برن اسفند دود کنن ! 1398/11/06 | 23:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mssmart عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1261 بچه ها کیا بچشون باز باز راه میره. استرس گرفتم حس میکنم پاهاش یکم حالت پرانتزی داره بچه ها اولش که راه میفتن بازباز راه میرن بعد که تسلطشون زیاد شد درست راه میرن ❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
محدثه59 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 5208 عزیزم میشه وزن کوچولوتوبگی بچه من الان ۱۵ کیلویه همش هم بهش میدم بخوره اما کم خوره بچم شوخی بود ۱۰ کیلویه لاغره.
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 بچه ها اولش که راه میفتن بازباز راه میرن بعد که تسلطشون زیاد شد درست راه میرن ماب من پونزده ماهشه دوماه بیشتره راه افتاده میترسم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
محدثه59 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 5208 بچه ۱ساله کار خاصی نمیکنه عزیزم درحد اب و نه و اینا خرف میزنه چهاردست و پا میره ۱ماه یا ۲ماه دیگم را ... بچه من چون فضوله زود راه افتاد واسه همینم خورده زمین . تقریبا اخر نه ماهگی راه افتاد . خیلی اذیت شدم براش
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2743 بچه من الان ۱۵ کیلویه همش هم بهش میدم بخوره اما کم خوره بچم شوخی بود ۱۰ کیلویه لاغره. ماشاالله خداحفظش کنه دخترمن فکرکنم 9کیلو باشه البته دقیقشو10بهمن یکسالش میشه متوجه میشم
محدثه59 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 5208 ماب من پونزده ماهشه دوماه بیشتره راه افتاده میترسم تا حدی پا پرانتزی عادیه . تا ۳ سال تقریبا درست میشه.
mssmart عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1261 ماب من پونزده ماهشه دوماه بیشتره راه افتاده میترسم به دکتر اطفال نشون بده اگه خدای نکرده مشکلی باشه ارجاع میده بدون پوشک وقتی ایستاده زانوهاش بهم میچسبه؟ ❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 تا حدی پا پرانتزی عادیه . تا ۳ سال تقریبا درست میشه. چمیدونم والا.احساس میکنم ساق پاش یکم حالت پرانتزی داره صاف نیست ولی وقتی میخوابونمش پاهاشا به هم میزنم زانوهاش به هم میخورن تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2743 پسر من ی ساله اس ۱۰ کیلو ونیم. ماشاالله تپلو خداحفظش کنه
elsa1372 عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6373 بچه من چون فضوله زود راه افتاد واسه همینم خورده زمین . تقریبا اخر نه ماهگی راه افتاد . خیلی اذیت شدم ... خوب خداروشکر راهم افتاده وای ایندوران خیلی سخته هیچی نمیفهمن فقط میرن و میرن نمیفهمن ک میسوزن یا می افتن دوباره باید تکرار بشه برام😩😩😩😩 اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 به دکتر اطفال نشون بده اگه خدای نکرده مشکلی باشه ارجاع میده بدون پوشک وقتی ایستاده زانوهاش به ... دقت نکردم .یهنی بچه که پاهاشا جفت نگه نمیداره ببینم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
محدثه59 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 5208 چمیدونم والا.احساس میکنم ساق پاش یکم حالت پرانتزی داره صاف نیست ولی وقتی میخوابونمش پاهاشا به هم میز ... ببرش دکتر ولی منم بمن همین طوره. دکترم بردم گفت پیگیری کنم ک ویتامین دی بدم و طبیعیه
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 ببرش دکتر ولی منم بمن همین طوره. دکترم بردم گفت پیگیری کنم ک ویتامین دی بدم و طبیعیه چجوریه مال شما تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
mssmart عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1261 دقت نکردم .یهنی بچه که پاهاشا جفت نگه نمیداره ببینم آره میدونم باید دقت کنید شاید اتفاقی جفت کرد پاهاش روولی نگران نباشین تو یه مرجع انگلیسی خوندم راه رفتن انسان تا ۵ سالگی در حال تکامله ❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤