2789
عنوان

جهزیه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 35 پست
اره

😂😂

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب سرد کن؟😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔
سوزنو درست گفته

😐حالا گیرم سوزن داشت یاد نداشت بدوزه چی🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ووای نمیشه پیجشم بگی؟من عاشق این پرسشو پاسخام    

نمیدونم زنعموم برام فرستاده ازش میپرم جواب داد میگم

یکی میگقت خیلی عروسمون گدا بودن ظرفه روغن به دخترشون نداده بودن/ تو قوطی بود روغنش😃😃😃

😂

نمیدونم زنعموم برام فرستاده ازش میپرم جواب داد میگم

ممرسی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

الان از اینا تاپیک عکس گرفتی اینجور کردی؟

چرا فضا نی نی سایت تو اینطوره؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️