2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 31 پست

خیر سرم چند وقته اقدامم شرو کرده بودم یه ماه دندونام با کلی هزینه گرفتارم کرد حالام این

شوهرم بفهمه چی

برام دعا کنید تروخدا برام صلوات بفرستین  

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررر
اخه میگن برا تشخیص روش سرکه سیب بزنی اگ سفید شن ینی رگیلن    

عزیزم سرکه خب واضحه پوست اون ناحیه رو سفید میکنه میسوزونه اگ زیاد بزنی بعدشم این تشخیص ها زیاد درست نیستن اصلن بخودت نگرانی بیخودی نده فردا اگ شرایط داری برو دکتر زنان بعدشم من شنیدم زگیل با ازمایش معلوم میشه و خیلی وقت ها با واکسنش خوب میشن عزیزم 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ سما کاش برا منم چیزی نباشه کم مشکلات ندارم بخدا

ان شاالله چیزی نیست عزیزم اخه زگیل یا از رابطه میگیره ادم یا از تماس با شی الوده ک اونم دکترم میگفت احتمالش کمه ...الکی نگران نشو ولی اگ تونستی برو دکتر چون با ی معاینه متوجه میشه برات صلواتم میفرستم و ایه الکرسی هم میخونم  اگ قابل باشم دعا هم میکنم ولی اگه تونستی برو دکتر و نترس چیزی نیست 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
ممنون سما فردا ببینم تونستم میرم دکتر با این استرس اقدامم نمیتونم بکنم از ترس انتقال به شوهرم

منم یبار جوش زده بودم همونجایی ک شما گفتید حساسم از بس رفتم دکتر چون مجردم گفت نگاه کنم میفهمم نگاه کرد و گفت جوشه منم سرکه زدم با پنبه اون قسمت ها سفید شدن ترسیده بودم اما بعدش دیدم چیزی نیست چون مرتب سرکه میزدم اما دکتر گفت سرکه سوزونده پوستتو از بس ک زدی ...پس نگران نباش عزیزم برو دکتر 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
وای یکم آروم شدم  ولی دستام هنوز یخه فردا میرم دکتر خدا خودش رحم کنه بهم

اره عزیزم حتما برو تا خیالت راحت شه نگران نباش بخدا دوست منم مثل شما ی مدت خودشو عذاب داد تهشم با شادی زنگ زد گفت هیچی نبود شماهم خودتو ناراحت نکن ولی فردا اولین کاری ک میخوای بکنی برای خودت وقت بزار عزیزم برو دکتر تا خیالت راحت باش چون شما میگی اقدامی برای بچه اینجوری با استرس و نگرانی اذیت میشید ان شاالله ک هیچی نیست 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ