2777
2789

فكر ميكردم بچه با نيت و دعا كردن بوجود مياد

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولين بار كه پري شدم از ترس اينكه كسي بفهمه نوار و پرت كردم تو كوچه😃 از شانسمم افتاد جلو پاي پسرهمسايمون

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
اولين بار كه پري شدم از ترس اينكه كسي بفهمه نوار و پرت كردم تو كوچه😃 از شانسمم افتاد جلو پاي پسرهمس ...

😱😱😱😂

منم اولین بار نوارو برعکس گذاشتم . یعنی چسپوندم به پام 🤦😂

تخت من و خواهرم دوطبقه س بعد یه بار تا نصف شب فیلم می دیدیم و نمی خواستیم مامانم بفهمه، منم پایین رو تخت خواهرم خوابیده بودم و اینکه خواهرم خیلی بد خوابه... یه دفعه مامانم در و باز کرد منم گوشی رو خاموش کردم و خودمو زدم به خواب ولی خواهرم برا اینکه ثابت کنه خوابه خودشو از تخت انداخت پایین، یعنی منکه این حرکت دیدم به قدری خندیدم ک حد نداشت آخه یکی نیس بگه مامانم از اینکه جفتمون پایین بودیم فهمیده بود بیداریم دیگه این کارت چی بود😁

ما یه شب خونه شوهر خالم دعوت بودیم

با یه شام مفصل

بعد فردا صبحش ساعت ۷.۵ صبح شوهر خالم اومد در خونمون😐

یکی نیست بگه مرد حسابی بزار من شام دیشبی رو برینم بعد پاشو بیا خونمون🤦‍♀️

ندانم مومنم یا کافر هستم/هرچه هستم حسین را میپرستم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز