2777
2789
عنوان

یه عالمه خرید کردم😍🤗😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به دستشویی بی موقع...حداقل تو خواب که میتونم برم خرید...اینم اینطوری شد😫

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بلا😅😂 منم یبار خواب دیدم تو یه صحرایی تا چشم کار میکرد لوازم آرایشی و کیف و کفش و لباس ریخته بوده، فکر میکردم اینارو چطوری ببرم،داشتم جمع میکردم که از خواب پریدم،انقدر حسرت خوردم،خیلی خوشگل بودن😢😭

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

واای که اولش چقدر ذوق کردم از خوشحالیت.

ایشاالله که روزی برسه همههههه ی مردم کشورم بتونن تو حقیقت انقدر راحت خرید کنن و لذت ببرن. 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
بلا😅😂 منم یبار خواب دیدم تو یه صحرایی تا چشم کار میکرد لوازم آرایشی و کیف و کفش و لباس ریخته بوده، ...

ای خداااا🤣🤣🤣🤣

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩