2777
2789

[QUOTE=121587109]من از خبرکشی ناحق ونادرست خواهرشوهرم به خواهر دیگش که باعث شده اونا بهم کم محلی کنن و محلم ندن الانم ...[/QUOTشاید همه بگن بسپارش ب خدا،ولی خب خدا کاری نمیکنه برا بنده دلشکستش

اینجور بهت بگم که بابام از مرد بودن کلفتی صدا زور گفتن و کتک زدنو بلد توف تو غیرتش ازش متنفرم دوبار ...

منم خودکشی کردم،تهش بابام گفت طلاق بگیره ک بعدا عذاب وجدان نداشته باش خدایی نکرده😟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش بتونم از کل زندگیم بگم،از بچگی تا حالا😔 از بدیایی ک در حقم شدـ از تهمتا از دروغا ت ج ا و ز ...

غصه نخور عزیزم خدا خیلی بی معرفته من ک باهاش قهرم دیگه ناامید شدم فقط هرلحظه ازش مرگ میخام 

میدونم چ حالی داری وسط ی راهی هسی ک هیچ طرفش امیدی نیس،😔

نیست شوهری ک داره سواستفاده میکنه از موندنم و ساختنم و میبینه ک چ خانواده ای دارم ک اصلا پشتم نیستن من از شوهرمو از خانوادم دلم شکسته اما بیشتر از خدا شکسته 

نیست شوهری ک داره سواستفاده میکنه از موندنم و ساختنم و میبینه ک چ خانواده ای دارم ک اصلا پشتم نیستن ...

😔😔😔😔😔حسرت میخورم همسن و سالای خودمو میبینم درس میخونن شادن،میرن بیرون ازادن ولی من چی تو این سن نشتم کنج اتاق حسرت دیدن بچمو میخورم

😔😔😔😔😔حسرت میخورم همسن و سالای خودمو میبینم درس میخونن شادن،میرن بیرون ازادن ولی من چی تو این سن ...

بچت کجاس عزیزم تو نیستی ک فقط حسرت میخوری منم هستم وقتی همکلاس هامو میبینم با شوهرای سالمو خوب چ زندگیایی دارن خدا با من ک دشمنی داره 

2790
2778
2791
2779
2792