2821
2789
عنوان

حنا ریختن!:(

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست
چه نخودی؟

نخود معمولی که میخوری آسیاب میکنن میریزن داخل حنا.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آموزش حنا گذاشتن موهای سر

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
ممنون،ریزش مو خیلی شدید دارم دکتر رفتم ولی اصن تاثیری نداره

خواهش عزیزم، از عطاری بازم بپرس چی بریزم توش برای تقویت مو. ولی برای رنگشو مطمئنم، زعفرون،بابونه،قهوه یا چای، پوست گردو خشک شده اینا رنگ قرمزی حنا رو خنثی می کنند.

ممنونم اخه ریزش مو داشتم ک با قرص اهن حل شد،الان میخوام یکم تقویت شن،ضخیم شن همه نوع روغن،ماسک خون ...

بازم مواظب باش برای قرمزیش، خودم اینجوری میزاشتم ابلیمو هم میزدم قرمز نمیشد. البته رنگ نداشتم سفید هم نداشتم رنگ موهای خودمم خرمایی بود.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792