2777
2789
عنوان

شوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 151 پست
غصه نخور دنبال شوی جدیدم خودتو برسون تا یکی دیگه ندزدیدتم

چشم😎همه پستای تاپیکو من گذاشتم😂

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغلت چیه؟ندای قلبت چیه؟کنجکاو شدم 😅 امضات 

😂😂😂پرستارم،میخوام پزشکی بخونم☺

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
این همه تایپ کردم برات😐امضاتم پاک کن پلیز😂❤

دلم سوخت اونقد بهشون پریدن تو سایت زنونه چیکار میکنید اکثرا تو امضاشون دلیل نوشتن😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

به نام خدا

چند روز کارهایش را انجام مده و خرچه با تو تندی کرد تحمل کن و از او خرده مگیر چرا که ترک کردن عادت موجب مرض است ناگهان او خوب میشود چرا که میبیند کارهایش را کسی انجام نمیدهد و به خود می ابد البته اگر شما گاهی کارهایش را انجام دهی مشکلی نیست ولی اگر دستوری است باید با او مقابله کنی.

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊
دلم سوخت اونقد بهشون پریدن تو سایت زنونه چیکار میکنید اکثرا تو امضاشون دلیل نوشتن😂

نه باوا مگه حمومه که زنونه مردونه باشه😂فقط امضاش منطقی نی❤😂

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
طوری نی باهم گذاشتیم. منو نخواستی آخرش بای😭😭😭😭

نه میخواممممم

جنیفرهههه منننن😍

نه باوا مگه حمومه که زنونه مردونه باشه😂فقط امضاش منطقی نی❤😂

دیگ خانوما میگن دیگه😁❤

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
ای جونم موفق باشی عزیززدلم 

ممنون😊😍

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤