منکه باید همه طلاهامو بفروشم،همه شو ها،برای عوض کردن خونه، اصلا دلم خونه عروسی هم یه ...
به خدا دارم لحظه شماری میکنم طلاهامو بفروشم فقط اخه طلا به چه درد میخوره
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
برا کار شوهرم یک تک پوش داشتم عین تایر تریلی 😑 گفت واسم میخره با این قیمت چطو اخه ها ۲۱ گرم بودش
نزدیک ۱۳ میلیون باید بدی
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
برا کار شوهرم یک تک پوش داشتم عین تایر تریلی 😑 گل واسم میخره با این قیمت چطو اخه ها ۲۱ گرم بودش
فدا سرت منم سرویس عروسی و هفت تا النگو دو هفته مونده به عروسیم فروختم، ادامه شم الان قراره بفروشم،اصلا حالم خیلی گرفته س
دلم خوش بود میریم خونه خودمون حداقل اجاره نمیدیم،اونم شوهرم گفت خالی نمیکنه که خونه دوم هم بخره
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
فدا سرت منم سرویس عروسی و هفت تا النگو دو هفته مونده به عروسیم فروختم، ادامه شم الان قراره بفروشم،اص ...
منم چند روز بعد عروسی صد گرم طلارو فروختم خودم گفتما ولی حالت افسردگی گرفتم خواستم بدم بفروشه الانم این تک پوش دادم بازم ناراحتم ولی ب روی خودم نمیارم بذا ایندفعه بگیره دیگ بهش نمیدم
به خدا دارم لحظه شماری میکنم طلاهامو بفروشم فقط اخه طلا به چه درد میخوره
پس انداز خوبیه،طلای های ظریف هم خیلی دوس دارم
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
منم چند روز بعد عروسی صد گرم طلارو فروختم خودم گفتما ولی حالت افسردگی گرفتم خواستم بدم بفروشه الانم ...
دلم میخواد حلقه ازدواج و نشون رو نگه دارم،اگه قبول کنه،اخه خیلی خوشگلن
اخ بغضم،اخ حلقه قشنگم، اخ قشنگ حلقه م