2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم مبل خوشگل تره

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین مبل استیلم مدلهای زیادی داره بستگی داره چقد بخای هزینه کنی

۶تومن الان اینارو سفارش دادم  مبل استیل بود حتی ارزون تر ولی همسرم خوشش نمیاد منم الان دودل شدم نمیدونم 

۶تومن الان اینارو سفارش دادم  مبل استیل بود حتی ارزون تر ولی همسرم خوشش نمیاد منم الان دودل شدم ...

همینا که سفارش داد ی خیلی قشنگه شک نکن مبل استیل کمتر از 17-18تومن چیزه جالبی نمیدن

این مدلی سفارش دادیم الان همه میگن تاج دار من زیاد دوست ندارم  الان دودل شدم چون قبلیا هم ساده ...

خیلیی نازن عزیزممم شک نکن عالین

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببین مبل تاج دارا جنس خوب و چوب اعلا خیلی گرونه و برای خونه های ویلایی مناسبه ، همه این تاج دارا تو بازار آشغالن همه زمخت و بدون ظرافتن ، بنظرم هم اینا که خودت سفارش دادی عالیه فضای خونه رو مدرن تر نشون میدن .

ببین مبل تاج دارا جنس خوب و چوب اعلا خیلی گرونه و برای خونه های ویلایی مناسبه ، همه این تاج دارا تو ...

پیش دوست داداشم سفارش دادم ولی این مدلم میزد تا ۷تومن من نخواستم الان همه میگن دوتا مبلات ساده ان و فلان من پشیمون شدم نمیدونم چیکار کنم