2777
امینوسنتزچرا؟

بخاطر ریسک سندرم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

واسه شفای پدرت خوندم عزیزم ایشالا خدا شفاش بده و سایه ش از سرتون کم نشه.مرسی گلم

ممنون عزیزم انشاءالله با دعای شما

من و مادرم جز اون کسی رو نداریم ترو خدا برامون دعا کن خدا شفاش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@چمنگل     @گیلآوا     @مامانبزرگپانیذ     @شاررر ...

ممنون عشقم که صدام کردی

استارتر عزیز برای منم بخون حاجت دلم با مصلحت خدا یکی باشه

منم براتون صلوات فرستادم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها به عددما احاط بهی علمک

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
@مهسامحیا     @چمنگل     @mamiyeroham     @نگار_00   &n ...

مرسی عشقم🌹🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
@اناهیتاجون    

سلام رویا جون ببخشید دیر اومدم داداشم ک تصادف کرده بود اعصاب نداشتم بیام سایت .ایشالله حاجتات روا بشه اجی💖💖💖

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
@اناهیتاجون     @mylovesam20     @fati_011     @nafiseh133 &nb ...

سلام بهار جون ببخشید دیر اومدم اعصاب نداشتم بیام سایت مرسی آجی قربون دل مهربونت ممنون ک تگم کردی حاجتت روا ایشالله

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
خداشفاش بده انشالله که زودتر خوب میشه عزیزم

خیلی ممنونم قربونت💗💗

سلام عزیزم چرا؟؟؟خیلی ناراحت شدم خداشفاش بده دوباربرای سلامتیش ایت الکرسی خوندم

آجی خیلی ممنون مرسی از محبتت و قربون دل مهربونت💗💗💗

ممنون عزیزم انشاءالله با دعای شما من و مادرم جز اون کسی رو نداریم ترو خدا برامون دعا کن خدا شفاش بد ...

ایشالا که سایه ش از سرتون کم نشه عزیزم امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب بشه❤

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
ممنون عشقم که صدام کردی استارتر عزیز برای منم بخون حاجت دلم با مصلحت خدا یکی باشه منم براتون صلوات ...

خوندم برات عزیزم ایشالا هرچه زودتر به خواسته هات برسی.مرسی گلم

عزيز دل ميشه براي منم بخوني لطفا؟؟ اگه نميشه يه دعا هم بكنين برام بسه من امسال كنكور دارم خيلي هم ا ...

عزیزم برای قبول شدنت توکنکورخوندم❤

سلام رویا جون ببخشید دیر اومدم داداشم ک تصادف کرده بود اعصاب نداشتم بیام سایت .ایشالله حاجتات روا بش ...

سلام عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه.خداشفاش بده ایشالا زودتر خوب بشه عزیزم.مرسی فداتشم

سلام عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه.خداشفاش بده ایشالا زودتر خوب بشه عزیزم.مرسی فداتشم

قربونت برم ممنونم ازت ایشالله به هر چی که میخوای برسی و همیشه سالم و سلامت باشی💖💖💖