2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تو شیراز کجا بوتاکس ارزونتر میگیرن؟! کدوم درمانگاه؟! مطب شخصیا که گرونتره

منم اتفاقا شیرازم دوست دارم یه دکتر خوب پیدا کنم که هم کارش خوب باشه هم مارک خوب استفاده کنه 

من شیرازم اما تهران انجام دادم. پیش دکتر اسماعیلی

شما شیراز جای خوب که دکترش مورد اعتماد باشه و کارش خوب باشه و مارک انگلیسی یا کانادایی استفاده کنه نمیشناسین؟

ببین گلم اون موقع که من تو مطب بودم بسته به نوع چین و چروک انتخاب میکردن حتی مال بعضیا با یه سری کرم و اینا بر طرف میشد و یا کم میشد 

ولی شما اگه میخوای بوتاکس کنی از چینی استفادہ نکن چون امکان دارہ برگردہ

ببین گلم اون موقع که من تو مطب بودم بسته به نوع چین و چروک انتخاب میکردن حتی مال بعضیا با یه سری کرم ...

درسته اما واقعیتش من واسه تعریق بیش از حد میخواستم واسه زیر بغل اما خب خیلی واسم مهمه که مارکش خوب باشه 

شما شیراز جای خوب که دکترش مورد اعتماد باشه و کارش خوب باشه و مارک انگلیسی یا کانادایی استفاده کنه ن ...

نه شیراز بدرد نمیخوره، دوستم رفته بود میگفت انقدر پیشونیمو سوزن زد که فشارم افتاد، اما من رفتم تهران کلاً ۴ تا سوزن زد، بعدشم دوام شیراز ۴ ماهه هر کدوم از دوسام که رفتن. فایده نداره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی